se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Stvarno ne ostavlja isti utisak kao na MF, al ajde, ionako većina njih ni ne zna za ono ili neće skontati

I bez poređenja sa MF nastupom ovo deluje traljavo. Napominjem, volim pesmu i zaista se nadam da će izgledati bolje u utorak.

Ovdje mi jedino ona brutalno izgleda, priznat ću da me ova kutija živcira sad, mislio sam kao whatever, neće mi toliko pokvarit utisak, ali ovo i onaj magičan nastup sa MF su mi sad kao nebo i zemlja

sto se svedke svidja mi se nastup ali ni je ni mi fali one magije sa melfesta loreen to odlicno odradila sve u moze se svedska da se bori za pobedu ali bice gusto

Očekujem neki rezultat kao Đon 2021. i Kornelija 2022. Top 2 kod žirija i 6-7. mesto kod publike i ukupno 3-4. mesto. Mislim da će neko iznenaditi i ući u trku za pobedu i završiti kao drugoplasirani iza Finske.

Što više gledam sve mi je slabije 🙁

Kad se setim na MF, ono veče 4. polufinale, "proždrali" ste me bukvalno jer sam samo kazao da je na dva, tri mesta neočekivano bila vokalno slabija, ko bi rekao da će se u ovih par meseci sve okrenuti.. 😌🤭🤭 Srećom @Stefan28 je tu, na braniku otadž.. ovaj, Loreen.. 🤩🙌

Ali jednu stvar Mrm da vam kaže sada dok još ima vremena, koje neumoljivo curi: 13.05. kad se bude uz fanfare i konfete slavilo from Lissadel to Latvia, kako su naši dragi Dervish pevali, davne 2007. godine, samo probrano društvo će se puštati kod Queen u odaje na žurke veka. Oni kojima su u ovoj fazi smetala odela, kadriranje, dim, boje, blablabla, će čekati pred ulazom i molećivo gledati.. 😞 Danas treba biti "pametan", sutra već može biti kasno.. 😌

Ne kontam zašto ta kutija ima "drvene" stranice. Nisu mogli crno napraviti? I da ekran ide od ruba do ruba

Ne kontam zašto ta kutija ima "drvene" stranice. Nisu mogli crno napraviti? I da ekran ide od ruba do ruba
Mislim da je Lorin htela da izgleda “prirodno” i “organski” na osnovu njenih intervjua. Verovatno je htela drvenu strukturu da bi se slagala uz motive prirode (nebo, pesak, magla, oluja, itd.) se slažem da kutija izgleda dost gore i jeftinije i isto mi smeta što ekran ima stranice/ ivice.

Takođe, rad kamere nije ni prići onom u Švedskoj koji je daleko dinamičniji i hitriji.

Ovo su garant sebi namerno uradili da izgledaju loše. Ko normalan bi odabrao kadar gde iskače kamera? :ROFLMAO: Dala je prostora drugima da se pokažu, da malo splasne kao favorit, pa onda izdominira u finalu. Švede su masoni, obrlatiće nas sve.

Ovo je objektivno daleko od pobedničke ESC pesme kada govorimo o kompletu. Utisak je mnogo lošiji u odnosu na NF, kao i vokal koji je najjači adut. Ako dobije, dobiće na staru slavu i to je tako.

Moj favorit broj 3 za ovu godinu. Iako bih se vise obradovao pobedi Finske (koja mi je prvi favorit), ako i Loreen pobedi, svakako nece biti nezasluzeno jer je sve skockano kako treba. Bas kao sto je to bio slucaj i sa Euphorijom.

Pesma ce nesumnjivo biti hit i nakon ESCa nevezano za sam rezultat.

Previše izveštačeno pevanje. Jeste numera pobednička ali ja ne bih voleo da ona pobedi.

U polufinalu je Kaarja šije za bar 50 poena, tu nema reči

oe8CeET.jpg

Back