se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Je l’ ljudi stvarno slušaju radio u 2023? 😳
Zašto ne bi?

Nije da ga palimo kući i slušamo, ali čujemo ga oko sebe. U autu redovno uglavnom mi radio svira, na poslu isto u pozadini. U kafićima po danu su uglavnom radijske stanice...

Let 3 se jedino pušta pesma "Mama ŠČ", što je i logično jer je ta pesma, ali i sam bend veoma slušan i poštovan u Srbiji.
Lično sam utiska da bi taj bend i sa dosta lošijom pesmom dobio 12 poena od Srbije, kao što su ranije pevači iz regije dobijali 12 i 10 poena izmedju ostalog jer ih vole u Srbiji poput Severine,Harija,Kaliopi,Karoline Gočeve.
Još uvek ne mogu prežaliti da Karolini divnoj nismo dali 12 poena...

Uh kako bi bilo dobro da se legendarni disco schlager bend Alcazar ujedini dogodine, i pobedi na MF te na svom terenu predstavlja Švedsku konačno! :love: 🥰 🫶 Jedan od snova bi mi se ostvario...

Siguran sam da će smisliti nešto podjednako dobro. Sigurno nisu rekli "jebiga, ako ne može viseća platforma neka stoji samo na sceni i neka igra neko oko nje kao prošli put i tjt". Uostalom, ja i dalje verujem da će pobediti i uopšte se ne slažem da je njen ključ za pobedu nastup.

Loreen u Madridu

Uopste ne osecam pobednicki vajb, ne odusevljava me pesma iako je Loreen sjajan izvodjac. Osim toga, opet peva nerazgovetno i ne cuje se tekst...

Bogami Loreen se opasno naoštrila, na "stanci" u Madridu. Na dugom putu do Liverpula, ne pravi se čajanka.. 😎
Sa njom smo uvek na čisto. Loreen nikad ne igra na produžetke i ne davi gnjurca..
Ide zacrtanom putanjom i ne osvrće se niti levo, niti desno..
Loreen ne vrda, na sigurnom je.. Ne ostavlja znakove pokraj puta i pred njom se otvaraju vidici. Loreen je vesnik proleća.. Zorom ranom rani, i donosi vedrinu.. Loreen nikad ne ide linijom manjeg otpora i ne pravi ustupke..
Loreen poput najbržeg španskog voza brzinom strele ostavlja svetla Madrida za sobom, nastavlja put dalje, odevena u pobedničke boje i kao predvodnik nosi pobednički barjak.. Sklanjajte se sa puta, da ne bude "belaja"... 🤩💙💛💙💛

Od pocetka je winner vibe i jucerasnjim mi je definitivno to potvrdila. Mislim da nema zime za nju ove godine😍

• Like
Reactions: Mrm
Po ovome iz Barcelone se najbolje vidi da je ovo bez onog nastupa s Melodija tek jedna sasvim prosječna pjesma. Ništa mi ovdje nije pobjednički
Kako bih htio da je Kaarija pojede u maju, nadam se da će se desiti

Da, uporediti Finsku i Svedesku. To sve govori. Finska pesma je odlicna bez ikakvog nastupa. Dok Loreen bez nastupa, promovise samo jednu prosecnu pesmu koja je za njene standarde mnogo bleda i nebitna.

Po ovome iz Barcelone se najbolje vidi da je ovo bez onog nastupa s Melodija tek jedna sasvim prosječna pjesma. Ništa mi ovdje nije pobjednički
Kako bih htio da je Kaarija pojede u maju, nadam se da će se desiti
Em što mešaš španske gradove, em ne čitaš moje tekstove.. 😤😌 Ovo već polako zabrinjava...

Nijedna ni druga pesma kao pesma nisu nesto niti inovativno, niti nevidjeno pesmice ko pesmice, Loreen ima finu baladu ima sjajan vokal i nastup, Finac nesto prica i repuje 2 minuta i tek u poslednjih minut pesma postaje zanimljiva jer ima malo taj catchy melodiju, mislim letnji hitić refren.
Medjutim, Loreen je ako gledamo njih dvoje neuporedivo bolja, opet je vise to za pobedu nego 2 minuta brzog pricanja cudnog neko bi rekao glupavog kostima i na kraju guženja i trćenja gde Kaarija guzi svoje plesače, plus kostimi plesačica su kičasti i loši i loše su našminkane.
Čuo sam hiljadu takvih pesama, jeste refren na kraju pesme melodičan i pop catchy refren, ali nije nešto legendarno i do sada nevidjeno u istoriji muzike.
Loreen svojom pesmom je slična kao pobednicka pesma iz 2012.godine kao "Euphoria 2"...

Bogami kad sačekaš Loreen na krivom koloseku, nećeš se dobro provesti, Marko.. 😏😎
Siguran sam da će svi koji se većinski potcenjuju ove godine dobro proći u maju: Švedska,Austrija,Hrvatska,Češka...a svi koji se precenjuju će lošije od očekivanog proći videćete već za mesec dana..

• Like
Reactions: Mrm
Bez nastupa prosek, to je istina. Nažalost kako se približava maj , jedino Kaariju vidim kao pobednika ovogodišnjeg takmičenja. Loreen top 5 ali samo kada proda ceo paket, pesma kao pesma, ništa specijalno. Skroz mi je pao hajp što se tiče Lorke

Bez nastupa prosek, to je istina. Nažalost kako se približava maj , jedino Kaariju vidim kao pobednika ovogodišnjeg takmičenja. Loreen top 5 ali samo kada proda ceo paket, pesma kao pesma, ništa specijalno. Skroz mi je pao hajp što se tiče Lorke
Pobediće Loreen, u najgorem nekom scenariu osvaja drugo mesto i to jako tesno gubi i osvaja 2.mesto, ali to baš u nekom najcrnjem slučaju..

Back