Apsolutna neistina!Voleo bih. Znam da Srbi nemaju običaj da glasaju za komšije kao što to komšije imaju za nas (Osim ako je CG), ali nekako mislim da će Hrv i Slo biti na vrhu ipak, a Finska je nešto što bi se Srbima svidelo,ali ko zna.
Zapravo 2019. godine smo bili mi,zatim Makedonci u finalu iz regiona, ako gledas poslednje 3 evrovizijske godine, jer 2020.godine se ne računa logično jer nije održana. Tako da poslednje 2 evrovzijske godine je Srbija bila jedina u finalu iz regiona.Apsolutna neistina!
BiH dok je učestvovala svake godine je tovarena poenima od strane Srbije, Sjeverna Makedonija isto uvijek bila u vrhu (čak se dešavalo češće puta da mi njima damo 12 a oni nama 10 jer je maksimum logično bio rezervisan za Albaniju - slučaj iz 2004. i 2012. godine, plus 2019-e kada smo mi njima dali duplu 12-icu a njihov žiri nas iskulirao), Slovenija je takođe imala lijepe poene od nas (Alenka, Lea, Maja i onaj dvojac barem što se tiče publike) dok Hrvatska ionako jednom u 10 godina uđe u finale (Crnu Goru isto izuzimam jer smo se samo jedanput našli s njima u istom finalu, da smo učestvovali kada je išao Sergej logično da bi pala 12-ica).
Ovih zadnjih godina Srbija se jedina izdvajala po konkurentnosti pjesama koje je slala dok su spomenute zemlje bile baš tanke pa je i logično zašto smo dobijali najviše bodova, zapravo u posljednje 3 godine Srbija je jedina iz ''regiona'' i bila u finalu tako da nismo ih imali kome ni davati lol... Pri tom se zaboravlja činjenica da su Srbi drugi po brojnosti narod u svim tim državama (izuzev Makedonije), tako da i ne čudi što smo ''usisivač'' televoting poena u ovom dijelu Evrope (kao što je i Rusija bila za bivši SSSR).
Ovo sam napisao, jer je napisao da protekla 3 eurosonga je Srbija bila jedina iz regiona, medjutim to je bilo na poslednje 2 godine evrovzije...Logicno je 2020 da se ne racuna kad se nije ni odrzalo natjecanje. A realno, uz distancu, moglo se komozno odrzati bez publike ili na druge nacine
Nisu bile u finalu Crna Gora i Hrvatska, pogresio si.Pa i Hrvatska, Slovenija, NM, CG su bile u zadnje 3 godine
Dakle, napisao sam da se radi o posljednje 3 godine a ne o posljednja 3 Eurosonga, znam ja vrlo dobro šta pišem!Ovo sam napisao, jer je napisao da protekla 3 eurosonga je Srbija bila jedina iz regiona, medjutim to je bilo na poslednje 2 godine evrovzije...
Napisao sam posle i za Sloveniju, pogledaj..Dakle, napisao sam da se radi o posljednje 3 godine a ne o posljednja 3 Eurosonga, znam ja vrlo dobro šta pišem!
Btw, 2019-e je i Slovenija bila u finalu pored Srbije i Sjeverne Makedonije, čisto da te ispravim.
Ne.Da li ste možda čuli Tattoo na radiju i na kojoj stanici?
Ja nisam.Da li ste možda čuli Tattoo na radiju i na kojoj stanici?
Nemoj tako za Loreen, kada pobedi sada u maju opet, ima svuda da se pušta kao "Euphoria".
Pa nisam primetio da se i jedna ESC pesma kod nas vrti.
Je l’ ljudi stvarno slušaju radio u 2023?![]()
Ja slušam samo u kolima lolJe l’ ljudi stvarno slušaju radio u 2023?![]()