Ovo je odgovor u stilu Vučića i prilično sam siguran da znači ne
Petra nikad nije ni radila za SVT, gotovo svi MF voditelji su uvek honorarno angažovani. I u Švedskoj to nije toliko strogo kao kod nas. Mediji mnogo više sarađuju u raznim segmentima...Meni su Mans i Petra 2016. bili mega zabavni, jedna od retkih godina da me voditelji nisu smorili. Mada mislim da Petra više ne radi za SVT, ali nisam siguran.
Tamo je sloboda medija 100 puta bolja nego kod nas.Kod nas sloboda medija praktično i ne postoji,pa voditelji moraju strogo biti iz RTS-a,i za NF,i za sam ESC ako budemo domaćini.Švedska je jedna od najboljih zemalja na svetu kada je reč o slobodi medija.Petra nikad nije ni radila za SVT, gotovo svi MF voditelji su uvek honorarno angažovani. I u Švedskoj to nije toliko strogo kao kod nas. Mediji mnogo više sarađuju u raznim segmentima...
Ozbiljno??Tamo je sloboda medija 100 puta bolja nego kod nas.Kod nas sloboda medija praktično i ne postoji,pa voditelji moraju strogo biti iz RTS-a,i za NF,i za sam ESC ako budemo domaćini.Švedska je jedna od najboljih zemalja na svetu kada je reč o slobodi medija.
Bogami mogla bi se Loreen ušunjati i za više...nemoj da zaboraviš da Loreen ide isto na vizuelno, na prvu, na boom, na faktor iznenađenja...Ja svakako očekujem da će top 3 srpskog televotinga biti Finska, Slovenija i Hrvatska samo ne znam u kom redosledu. Švedska vrv 6-7 poena.
Top 3 u finalu će biti(a i polufinalu) Švedska,Hrvatska,Slovenija.Bogami mogla bi se Loreen ušunjati i za više...nemoj da zaboraviš da Loreen ide isto na vizuelno, na prvu, na boom, na faktor iznenađenja...![]()
Voleo bih. Znam da Srbi nemaju običaj da glasaju za komšije kao što to komšije imaju za nas (Osim ako je CG), ali nekako mislim da će Hrv i Slo biti na vrhu ipak, a Finska je nešto što bi se Srbima svidelo,ali ko zna.Bogami mogla bi se Loreen ušunjati i za više...nemoj da zaboraviš da Loreen ide isto na vizuelno, na prvu, na boom, na faktor iznenađenja...![]()
Svidelo bi se Srbima i Finska i Norveška i Češka, ali je baš jaka konkurencija, jer ce biti svi u finalu i onda je tesko izabrati kome 12,10,8,7......itd poena ide. Recimo kada ne bi Slovenci i Hrvati usli u finale onda bi tu Svedska Finska i recimo Norveska ili ceska bili top 3, inace ne zaboravite Moldaviju, Srbija glasa mahom uvek za takve pesme prosle godine 12 poena dali Moldaviji ,a i ranije smo im davali mislim 2017.godine u vrhu takodje..Voleo bih. Znam da Srbi nemaju običaj da glasaju za komšije kao što to komšije imaju za nas (Osim ako je CG), ali nekako mislim da će Hrv i Slo biti na vrhu ipak, a Finska je nešto što bi se Srbima svidelo,ali ko zna.
Nisam uveren da će Loreen dobiti bas toliko veliki broj glasova, obično kada se neko vrati čak i kada poput Zeljka Jomsimovica opet lepo prodje, opet ima slabiji plasman. Koliko znam,ako gresim neka me ispravi neko, Dima Bilan je jedini pevač koji je bolje prosao kada se vratio na evrovziju od svog prvog ucesca, a mislim i da makar u ovom veku niko nije pobedio kada se vratio na evrovziju drugi put osim njega...Loreen ima da nadmasi Ukrajinu i Salvadora Sobrala
Chiara saNisam uveren da će Loreen dobiti bas toliko veliki broj glasova, obično kada se neko vrati čak i kada poput Zeljka Jomsimovica opet lepo prodje, opet ima slabiji plasman. Koliko znam,ako gresim neka me ispravi neko, Dima Bilan je jedini pevač koji je bolje prosao kada se vratio na evrovziju od svog prvog ucesca, a mislim i da makar u ovom veku niko nije pobedio kada se vratio na evrovziju drugi put osim njega...