se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Alesandra iz Norveške i Lorin. Zna gde joj je mesto 🤭

Šalim se malo, slatko mi je ovo. Mlađi učesnici ovogodišnjeg takmičenja imaju dosta poštovanja prema Lorin i mnogima od njih je njena pobeda prva evrovizijska uspomena.

DA8BEB66-E014-471D-9183-2958E613E5A0.webp

Meni su Mans i Petra 2016. bili mega zabavni, jedna od retkih godina da me voditelji nisu smorili. Mada mislim da Petra više ne radi za SVT, ali nisam siguran.
Petra nikad nije ni radila za SVT, gotovo svi MF voditelji su uvek honorarno angažovani. I u Švedskoj to nije toliko strogo kao kod nas. Mediji mnogo više sarađuju u raznim segmentima...

Petra nikad nije ni radila za SVT, gotovo svi MF voditelji su uvek honorarno angažovani. I u Švedskoj to nije toliko strogo kao kod nas. Mediji mnogo više sarađuju u raznim segmentima...
Tamo je sloboda medija 100 puta bolja nego kod nas.Kod nas sloboda medija praktično i ne postoji,pa voditelji moraju strogo biti iz RTS-a,i za NF,i za sam ESC ako budemo domaćini.Švedska je jedna od najboljih zemalja na svetu kada je reč o slobodi medija.

Tamo je sloboda medija 100 puta bolja nego kod nas.Kod nas sloboda medija praktično i ne postoji,pa voditelji moraju strogo biti iz RTS-a,i za NF,i za sam ESC ako budemo domaćini.Švedska je jedna od najboljih zemalja na svetu kada je reč o slobodi medija.
Ozbiljno??
Kako onda na skoro svim televizijama u Srbiji govore svakodnevno da je u Srbij najveća sloboda medija i da stanje u medijima nikada nije bilo bolje i blaže?? Hmmm :unsure::unsure::unsure:

Ja svakako očekujem da će top 3 srpskog televotinga biti Finska, Slovenija i Hrvatska samo ne znam u kom redosledu. Švedska vrv 6-7 poena.

Ja svakako očekujem da će top 3 srpskog televotinga biti Finska, Slovenija i Hrvatska samo ne znam u kom redosledu. Švedska vrv 6-7 poena.
Bogami mogla bi se Loreen ušunjati i za više...nemoj da zaboraviš da Loreen ide isto na vizuelno, na prvu, na boom, na faktor iznenađenja... ;)

Bogami mogla bi se Loreen ušunjati i za više...nemoj da zaboraviš da Loreen ide isto na vizuelno, na prvu, na boom, na faktor iznenađenja... ;)
Top 3 u finalu će biti(a i polufinalu) Švedska,Hrvatska,Slovenija.

• Like
Reactions: Mrm
Voleo bih. Znam da Srbi nemaju običaj da glasaju za komšije kao što to komšije imaju za nas (Osim ako je CG), ali nekako mislim da će Hrv i Slo biti na vrhu ipak, a Finska je nešto što bi se Srbima svidelo,ali ko zna.

Voleo bih. Znam da Srbi nemaju običaj da glasaju za komšije kao što to komšije imaju za nas (Osim ako je CG), ali nekako mislim da će Hrv i Slo biti na vrhu ipak, a Finska je nešto što bi se Srbima svidelo,ali ko zna.
Svidelo bi se Srbima i Finska i Norveška i Češka, ali je baš jaka konkurencija, jer ce biti svi u finalu i onda je tesko izabrati kome 12,10,8,7......itd poena ide. Recimo kada ne bi Slovenci i Hrvati usli u finale onda bi tu Svedska Finska i recimo Norveska ili ceska bili top 3, inace ne zaboravite Moldaviju, Srbija glasa mahom uvek za takve pesme prosle godine 12 poena dali Moldaviji ,a i ranije smo im davali mislim 2017.godine u vrhu takodje..

Kada bi Češka zvučala uživo kao u spotu i kada bi nastup bio nešto kreativno zanimljivije kao u spotu, to bi sigurno od Srbije dobilo bas dosta poena u polufinalu,a ali cak i finalu, bas sam uveren da vecini ljudi iz Srbije bi se taj fazon svideo.
To nije mozda pesma za neku Englesku ili Svajcarsku, ali balkanske zemlje,plus Poljska, Ukrajina na primer bi za to glasale, jos da Rusi ucestvuju i Slovaci bas bi lepo od njih prosli 100%...

Loreen ima da nadmasi Ukrajinu i Salvadora Sobrala
Nisam uveren da će Loreen dobiti bas toliko veliki broj glasova, obično kada se neko vrati čak i kada poput Zeljka Jomsimovica opet lepo prodje, opet ima slabiji plasman. Koliko znam,ako gresim neka me ispravi neko, Dima Bilan je jedini pevač koji je bolje prosao kada se vratio na evrovziju od svog prvog ucesca, a mislim i da makar u ovom veku niko nije pobedio kada se vratio na evrovziju drugi put osim njega...

I Danijela Martinovic te Doris Dragovic su imale bolje plasmane kad su 2x nastupale

• Like
Reactions: Mrm
Nisam uveren da će Loreen dobiti bas toliko veliki broj glasova, obično kada se neko vrati čak i kada poput Zeljka Jomsimovica opet lepo prodje, opet ima slabiji plasman. Koliko znam,ako gresim neka me ispravi neko, Dima Bilan je jedini pevač koji je bolje prosao kada se vratio na evrovziju od svog prvog ucesca, a mislim i da makar u ovom veku niko nije pobedio kada se vratio na evrovziju drugi put osim njega...
Chiara sa 🇲🇹 ima dva ista rezultata kao Željko Joksimović samo obrnutim redom, kad se pojavila 1998. godine zauzela je 3. mesto, potom je 2005. u Kijevu bila 2. sa numerom "Angel", da bi u trećem pokušaju, 2009. godine u Moskvi završila tek na 22. mestu..
Il grande Chiara! 🤍❤️🤩🇲🇹

malta-malta-gifs.gif

Vidjet cemo kako ce ove godine povrqtnici proci. Litvanka, Šveđanka, Hrvati, Moldovci i Talijani

Back