se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Running order finala. Ladno stavili obe pesme iz prvog cetvrtfinala kao 1 i 2, a favorit Loreen standardno broj 10.

Running order finala. Ladno stavili obe pesme iz prvog cetvrtfinala kao 1 i 2, a favorit Loreen standardno broj 10.

Uzas. Zamisli ulozis sve sto imas (kreativno i materijalno), prodjes na ravne casti kao presveta Loreen iz svog cetvrtfinala i onda kad se oko principesse podigao hajp bivas tretiran da se boris za mrvice.

Bez obzira na to što je Lorin tu apsolutni favorit (zasluženo) ovo što radi SVT sa dirigovanim žrebom i njenim favoriziranjem stvarno nije u redu prema ostalim takmičarima. To je nešto što se meni kod njih nikada nije sviđalo

FINAL:

1. Panetoz - "On My Way" 10/10
2. Marcus & Martinus - "Air" 10/10
3. Jon Henrik Fjällgren, Arc north feat. Adam Woods – "Where are you" 10/10
4. Maria Sur - "Never Give Up 9/10
5. Smash Into Pieces -" Six Feet under" 9/10
6. Nordman - "Släpp alla sorger" 9/10
7. Loreen - "Tattoo" 7/10
8. Theoz - "Mer av dig" 6/10
9. Paul Rey - " Royals" 4/10
10. Kiana - “Where Did You Go” 4/10
11. Tone Sekelius – "Rhythm of My show" 3/10
12. Mariette - "One day" 3/10

Producentsko utvrđivanje redosleda se radi i zbog toga da se ne bi desilo da se pesme sa komplikovanom scenografijom ne bi zaređale, pošto treba menjati scenu, to znamo i na ESC. Nije uvek pobednik nastupao 10.

Gledam sad polufinale i zaista želim Theozu što bolji plasman, pošto mu je nastup odlično organizovan i mislim da je zaslužio da što bolje prođe...

Zanimljivo je i što su uveli presek glasova i objavili ko zauzima prva četiri mesta u stilu izborne noći na SVT-u.

Koliko bi samo finale bilo jos jace da su prosli. Podsecali su me na Malta 2014, a jako volim tu pesmu.

@Mrm, jel si prežalio TT? Meni teško ide. :(
Znaš kako Djole, nisam ni računao da će proći, naprosto se zna, na MF se ne isplati ni sanjati, tako je od negde 2013., 2014. otprilike.. Ali ostaje nam njihov divan nastup, prekrasna interpretacija, da uživamo.. 😉🙂

Svakako, nadao sam se makar finalu za njih, pobeda je definitivno bila misaona imenica.

Šteta što Panetoz ne silazi "sa neba" kao prilikom prethonog učešća, ne bi se Loreen tako dobro provela onda Bogami.. 😛

Panetoz-Entrance.gif

Šteta što Panetoz ne silazi "sa neba" kao prilikom prethonog učešća, ne bi se Loreen tako dobro provela onda Bogami.. 😛

Panetoz-Entrance.gif

Možda se potrude za finale...

• Love
Reactions: Mrm
Plejlista za finale

A ako hoćete malo tračeva, mediji pišu kako su Marriete i Melanie Wehbe bile nekad u vezi...

Screenshot_20230305_233453_My Eurovision Scoreboard.webp
Koliko je heat 4. bio jači od svih ostalih, ceo top 3 mi je odatle.

Ovaj put sam ti podrska @Mrm .
S obzirom da mi je prva zelja ne uslisena, jer se Frida razbolela, sad imam drugu zelju.
Znam da je skoro pa nemoguca misija, ali tako bih voleo da Panetoz pobedi. Nedostaju mi ovakve pesme i podseca me u refrenu malo na Spaniju 2007 D'Nash - I love you mi vida. Oni bi mi bar na trenutak pomogli da zaboravim ovu losu godinu.

Tako da mi je Panetoz favorit broj 1.

• Love
Reactions: Mrm
Ovaj put sam ti podrska @Mrm .
S obzirom da mi je prva zelja ne uslisena, jer se Frida razbolela, sad imam drugu zelju.
Znam da je skoro pa nemoguca misija, ali tako bih voleo da Panetoz pobedi. Nedostaju mi ovakve pesme i podseca me u refrenu malo na Spaniju 2007 D'Nash - I love you mi vida. Oni bi mi bar na trenutak pomogli da zaboravim ovu losu godinu.

Tako da mi je Panetoz favorit broj 1.
Tako je Tinteee.. PANETOZ je život! ✌️🤩🥰

Jao tesko meni ako pobedi Loreen. Pa mislim za koga cu da sve da navijom na Evroziji Luku; La Zaru, Marka; Lorin... Srcka od uzbudjenja u najavi!
Season 4 Pain GIF by The Simpsons

Finale je solidno na kraju, glavni favoriti pre šou-a su mi Jon Henrik i Nordman, a sve više mi se dopadaju Maria Sur i Paul Rey, čija mi je pesma bila slaba na prvo slušanje. Naravno, glupo je nadati se da bilo ko može napraviti neko iznenađenje.

Back