Uzas. Zamisli ulozis sve sto imas (kreativno i materijalno), prodjes na ravne casti kao presveta Loreen iz svog cetvrtfinala i onda kad se oko principesse podigao hajp bivas tretiran da se boris za mrvice.Running order finala. Ladno stavili obe pesme iz prvog cetvrtfinala kao 1 i 2, a favorit Loreen standardno broj 10.
Znaš kako Djole, nisam ni računao da će proći, naprosto se zna, na MF se ne isplati ni sanjati, tako je od negde 2013., 2014. otprilike.. Ali ostaje nam njihov divan nastup, prekrasna interpretacija, da uživamo..@Mrm, jel si prežalio TT? Meni teško ide.![]()
Šteta što Panetoz ne silazi "sa neba" kao prilikom prethonog učešća, ne bi se Loreen tako dobro provela onda Bogami..![]()
![]()
Auuuu bravo Stefane...rasplakao si me sada...View attachment 4939
Koliko je heat 4. bio jači od svih ostalih, ceo top 3 mi je odatle.
Tako je Tinteee.. PANETOZ je život!Ovaj put sam ti podrska @Mrm .
S obzirom da mi je prva zelja ne uslisena, jer se Frida razbolela, sad imam drugu zelju.
Znam da je skoro pa nemoguca misija, ali tako bih voleo da Panetoz pobedi. Nedostaju mi ovakve pesme i podseca me u refrenu malo na Spaniju 2007 D'Nash - I love you mi vida. Oni bi mi bar na trenutak pomogli da zaboravim ovu losu godinu.
Tako da mi je Panetoz favorit broj 1.