Tetsujin
Ekspert
Uvijek se nađu jedna dvije ok. Što i potvrđuje njihov rezultat svake godine. Uvijek su u top 10 skoro. Uostalom, dovoljna je samo jedna.Kakve interesantne pjesme?
Doslovno reciklaže reciklaža, u ozbiljnoj su krizi.
Pa Eurosong nije samo pjesma, a Švedska to izvrsno razumije.Pa cak i sama pesma od Loreen ne obecava nista spektakularno, sto mi je krivo. Ovde ce bukvalno da pobedi nastup a ne pesma
Šta reći kad je i šefica delegacije Lota umešana u nastup.Izvinjavam se. Evo.
Medkreatör: Tobias Rylander
Nummerkreatörer och koreografer: Keisha von Arnold, Lotta Furebäck, Sacha Jean-Baptiste och Jennie Widegren
Niko to ne spori, ali pesma je vazan faktor takodje. Uostalom videcemo vecerasPa Eurosong nije samo pjesma, a Švedska to izvrsno razumije.
večeras ćeš teško da vidiš jer večeras je slabija konkurencija (po imenima), u finalu već može da se vidi...Niko to ne spori, ali pesma je vazan faktor takodje. Uostalom videcemo veceras
Pa postoji saradnja, najveće diskografske kuće uvek imaju po četiri, pet, šest pesama na festivalu i oni imaju interes od toga, pošto će pesme biti slušane, ako ni zbog čega drugog, što su se pojavile na MF.Mene zanima @Ivan kako motiviraju autore da rade svake godine toliko interesantnih pjesama. Ovdje da staviš nagradu od 10 000e mislim da nitko ne bi bio posebno zainteresiran.
Čitao sam da je nakon nekog debakla SVT sjeo za stol s glazbenom industrijom i dogovorio nekakvu suradnju...
Na Melodifestivalenu postoje takozvani "husdansare", bukvalno kućni plesači i oni se pojavljuju u svim nastupima za koje SVT proceni da su potrebni i ako izvođač nema svoje plesače. Oni su uvek i u revijalnim nastupima. Postojao je ranije i "huskör", kućni hor, oni su pevali prateće vokale.Meni je interesantno kad vidim iste plesace na sve nastupe. Ima jedna plava plesacica koja je bila na skoro sve nastupe i revijalne delove ove godine, a mozda je i proslih godina bila tu.
Bukvalno. Ove godine interesantna samo jedna od 28 pesama. I to je interesantna vise zbog kreativnog nastupa, a ne pesme kao pesme.Kakve interesantne pjesme?
Doslovno reciklaže reciklaža, u ozbiljnoj su krizi.
Svedi odustali po ko zna koji put kad su videli da smo preoteli i unapredili njihov konceptPostojao je ranije i "huskör", kućni hor, oni su pevali prateće vokale.
Ne za PzE, ali RTS se i te kako tim upotrebio za ESKŠta će im prateći vokali za PZE?