se Švedska 2025: KAJ - Bara bada bastu

I ako navijam za Francusku miislim da je najblizi Stockholm 2026
Kvota na Svedsku pala u 1.90 u nekim kladionicama a prosle u ovo dobar jel bila mrtva trka izmedju Nema i Baby Lasagne ,
Screenshot 2025-04-23 at 23-06-12 Odds Eurovision Song Contest 2025.webp

Last edited:
I zbog čega je onda Måns skinut? Mogli su lepo sa njim da pobede

Ne znam ocito ljudi voleo bara bada bastu pesma bas popularna na tik toku ima najvise pregleda na youtobe a druga je najstrovanija pesma na spotify skoro ce biti prvi ,

Smorila me ova pesma, al verovatno će ponovo krenuti da me hajpuje kad krene ESC.

I ako navijam za Francusku miislim da je najblizi Stockholm 2026
Kvota na Svedsku pala u 1.90 u nekim kladionicama a prosle u ovo dobar jel bila mrtva trka izmedju Nema i Baby Lasagne ,
View attachment 33251
Jučer sam gledao Francesco Gabbani je do 9. maja bio ubjedljivo prvi na kladionicama, pjesma imala milione i milione pregleda još prije Evrovizije i na kraju 6-o mjesto. Nisam siguran koliko je generalnoj publici stalo da sada masovno glasaju za Švedsku, a iskreno ne mislim da je BBB veći hit od RTTD ili CCC. Ovdje jednostavno žiri treba da odradi svoje.

Ja bih voleo da Svedska pobedi iako ce mi pobeda Austrije doneti vise novca

Evrovizijski blog kaže da na počeku nastupa imaju značajno veću kobasicu od one na Melfestu, na led ekranima je šuma sa jelenima, naravno tri plesača umesto četiri, ostalo je manje-više isto, onaj laserski šou i dim na kraju.

Meni ovaj styling sumara sa plesacicama u kapama i peskirima 😁😁😁 i na sve to svetla za clubbing. Samo na Evroviziji moguce videti.

• Like
Reactions: FFM
Pa scenom i dominira šumski pejzaž, a samo na kraju idu ti laseri.

Lepo izgleda svedski nastup bice to upakovano i skokacno i ledo ce da izgled kadrovi jel to SVEDSKA ,

Švedska mi je u konačnom top 5 ove godine, tako da što reče Majsta, mnogo je bolje da pobedi ovako nešto nego povampireno-reciklirani Mons. Iskreno, ne bih se bunio ni najmanje, iako mi je baš misterija na koji način će žiri reagovati na njih sada kada imaju tvt bait pesmu, posle 100 godina.

Back