se Švedska 2025: KAJ - Bara bada bastu

Vidim da su po ko zna koji put glavni favorit za pobedu. Svidja mi se pesma ali dosadno će biti ako opet uzme Švedska.

Pa da, u prevodu zavisi koga pitaš :D Šveđanima su oni Finci, Fincima su Šveđani. Tako ti je kad si nacionalna manjina! Srbima sam oduvek bio Mađar a Mađarima Srbin :D
A EU pasos je EU pasos 😀

Uopste se ne bih iznenadio ukoliko oni pobede kod publike u finalu.
Iako me njihove pojave pomalo nerviraju, ovaj put ne bih imao nista protiv da pobede. Pevaju na maternjem, izasli su malo iz sablona i pri tom pesma ulazi u usi, a nastup smo videli koji je zanimljiv.

Ne bi se iznanadio ako do godine idemo opet u Svedsku posto ako uzumu televoting a ziri ne budu ispod 4 mesto sve je moguce .

Svedska mora da pobedi u ovom delu evrovizijske istorije (2020te) kako bi se Irska skinula sa cela, sada kada su dominantni na svakom nivou svetske muzike, ne samo evropske. Mozda to ne bude ove godine sa Kaj, ali bice opet kroz godinu dve, a mozda cak i vise od jedne pobede do 2030. da se odlepe od Irske.
Ja im svakako zelim to

Ja to ne bih voleo.. a i poslednja dva puta kad su pobedili nisu bili pobednici publike. Mislim da im je ziri nepravedno naklonjen i da su previse uzjahali Eurosong u smislu da se mesaju u sve i svasta kad je takmicenje u pitanju

Back