se Švedska 2025: KAJ - Bara bada bastu

Nije sve u pregledima, svakako, Poljska šuri kao Srbija sa Hurricane što nije neki pokazatelj za krajnji plasman, ali me čudi da Kaj kao glavni favoriti nisu među 2 najgledanija. Prošle i pretprošle godine je baš bilo vidno da su BL i Kaarijaa glavni favoriti.

Čekam podatke o slušanjima na Spotifaju nakon polufinala

BL i Kaarija su odmah osvojili medjunarodmu publiku, BBB mi nekako doživela to samo na regionalnom nivou, šta znam

Bilo bi lepo da pobede da konačno skinemo s k*rca ljude koji svake godine kmeče kako zabavne pesme ne mogu da pobede zbog žirija.

I zaista se nadam da će uskoro i neki drugi tip pesama uspeti da pobedi/ konkuriše za pobedu kod publike.

Bio bi red da neka žena osvoji televote za promenu. U poslednjih 11 godina, samo je Neta pobedila kod publike.

Izgleda da žene i to izraelske mogu da pobede samo uz manipulaciju glasovima.

Забаван и наступ и песмица, али сад ништа спектакуларно. Да представљају Финску сигурно не би били међу фаворитима

Odlični su bili ali definitivno se izgubila magija sa MF-a u određenoj meri.

Bilo kako bilo, kod mene su i dalje u vrhu. Zaslužuju top 3 plasman ali mi nemaju pobednički vajb (što je i dobro....malo da se ohladimo od njih pa kasnije, ako izdominiraju, neka pobede ponovo).

Ma KAJ oduvao sinoc od nastup kadrova sve ovako se radi jedan nastup .

Maestralno osmišljen nastup, drži pažnju. Pesma teška osrednjost. Od viner vajba ni v.

Da, baš nekako deluje da nisu zagriženi za pobedu i sve više mislim da neće pobediti. Top 3 svakako.
Па ја више нисам сигуран ни у топ 3. Посебно не код публике

Šveđani rekli kako bi budžet za 2026. bio mnogo manji ukoliko pobijede jer im se nije isplatila prošla godina, kakva poruka žiriju i glasačima - ne glasajte za nas ove godine 😂

Super su i dalje, samo mi je nekako refren delovao neobično sa uživo pratećima nakon što sam toliko puta preslušala nastup sa Melodija.

Back