se Švedska 2025: KAJ - Bara bada bastu

Pa o njihovoj precjenjenosti se da diskutirat(po mom mišljenju zna se desit da budu previsoko, iako generalno šalju dobre pjesme uz dobre nastupe), samo mislim da to ove godine nije bio slučaj 🙏

Ako ništa budi zahvalan što Mans nije otišao 🤩

Slazem se da su prosli realno i zasluzeno. Imali su cist put da razbiju televoting, pa nisu. Bejbi Lazanja je prosle godine imao i Izrael i Ukrajinu (mogao je imati i Holandiju), pa je opet pobedio sa skoro 340 poena, dok je KAJ u slaboj godini uzeo manje od 200, i to samo sa Izraelom i donekle Makijatom kao konkurencijom.

Počelo da mi ulazi u glavu yksi kaksi kolme sauna. 😶‍🌫️

Nema šta, pesma je viralna i svi pričaju o njoj. Iako mislim da su opet previše napumpali dobar rezultat, podržavam da se Šveđani oslobode Melfest okova i da postanu kreativniji idućih godina.

Jučerašnji nastup na Nacionalnom danu Švedske u pratnji vojnog orkestra...

Bara bada bastu na nacionalnom danu uz pratnju vojnog orkestr? Ovo mi ima smisla kao i kad bi kod nas na proslavi za Sretenje nastupili Oskar i Slavica Ćukteraš, i uz pratnju simfonijskog orkestra RTS izveli svoj hiz Zmija i žaba

Grupa KAJ bila je jedan od učesnika najpopularnijeg letnjeg muzičkog programa u Švedskoj - Allsång på Skansen. Osim Bara bada bastu, otpevali su i pesmu o svom učešću u Bazel. Uključite titlove 😃

Back