Pogodili smo top 2!
Čestitam
100L!

Sam naziv pesme je ukazivao na pobedu, pa makar to bilo u
Drugoj šansi! 
Dobra pesma, zaista.

Meni na 13. mestu od pesama iz DŠ. Eto, realno je makar za neki poen, a bila mi je i na onom R'n'R FSC-u isto negde oko poena zbog jake konkurencije, kako u polufinalu, tako i u finalu.
Naravno, o organizaciji je više izlišno govoriti. Sve pohvale na svemu!
Moram da kažem da sam se ja bio gotovo pripremio da na ovaj šou pošaljem pesmu koju sam daleko najviše slušao od svih koje sam slao ove godine i koja mi u svakom trenutku izazove dobro raspoloženje i koja nažalost nije ni u finale uspela da prođe.
Dakle, umesto želje koju je imao
Niko sam na kraju, u poslednjem momentu, jedini od svih poslao pesmu sa FSC-a koji je organizovao upravo Niko.

A razlog da pošaljem ovu magiju
Astronomical je bilo to što je VEĆINA vas bila u komentarima za
Švrću, i to baš jaka većina!
9. mesto je verovatno i najbolji plasman koji sam ikada imao na ovim finalnim izborima, tj.
Drugim šansama jer nisam nikada bio deo
Revije pobednika i najveće hvala za to dugujem
Petru jer zahvaljujući njemu sam uopšte pronašao ovu pesmu i došao do nje.
Naravno, posebno hvala na (manje-više očekivanim) poenima za Sarsinu:

12 Petar, Stefan i Destry
10 Dodo
8 Majsta
6 Marko
5 Margy
4 Zeleni, Rintintin i Vax
3 Niko i Anhel
2 Etica
Zanimljivo je da kada ne bi glasala ova dvojica koji nisu ni slali predlog za drugu šansu, SVRCINA bi bila čak u top 5!
Druga zanimljivost je da smo se
Ro97 i ja poklopili i da imamo istog favorita (12-icu).
Moj top 2 su činili forumaši sa istim početnim slovom, i to sa pesmama sa istog FSC-a koje nisu prošle u finale, a pritom sam ja bio u suprotnom polufinalu i nisam tada ni imao prilike da tada glasam za njih. Pesme sa tog FSC-a su i ovde na prva dva mesta tako da je to dokaz da je
Rock izdanje (231. FSC) bilo najjače ove godine.
Replay mi je daleko najpozitivnije iznenađenje
Druge šanse i nisam nikako očekivao da će poslati Semisonic koji je već bio patosiran. To me je jako obradovalo i zasluženo se našao visoko na mojoj listi.

A LOTL je trebalo da prođu neuporedivo bolje od ovog 17. mesta.