11. FSC SPECIJAL - Welcome to Stojkoland

Ivana NS:
Spying Latoya Jackson GIF

Samo zezajte, neka. :cautious::cool::D

Inače, hvala svima na poenima za Ruija, kao što rekoh godina za zaborav, što se mene tiče samim tim i nisam iznenađena ovakvim plasmanom.

Što se početka nove sezone tiče, očekujte ime organizatora tokom sutrašnjeg dana, s obzirom na to da nismo još doneli odluku.

Na takvim glasanjima je najgore biti kao Edurne, većini dobar ali za 11. ili 12. mjesto, ispušiš za poene, a Bojana izdominira kod par zemalja samo i završi u top 10 iako je prosječan plasman kod publike lošiji od Edurninog. Nadam se da ću biti Bojana
Bojana: 10/27
Ja sa Konstantinosom: 10/27

Pametnom dosta...

Hvala svima na glasovima, nadao sam se da ću ok da prođem jer je ono ispadanje u pf baš bilo za dlaku i mislim da bih dobro prošao da sam ušao u finale, a ovo je i više nego ok, sjajan rezultat u top 10 i na svega par bodova od 6. mjesta.

Ivani na 12, Milanu na 10, Leu i etici na 8, tetsujinu, Filhyju, zelenom na 7, Erin na 6, Djoletu i Stormu na 5, Endregi i Sivom na 4 i euroniku na 2 boda - hvala! 👏👏👏

Stole, svaka čast i čestitke i za organizaciju i za pobjedu!

Čestitke @Stole na pobedi i savršenoj organizaciji 🥰🥰

12p Svrcina - Astronomical
10p Seether - Dangerous
8p Owlle - Mirage
7p KHS & Andie Case - Champions
6p Hyolin - Waka Boom
5p Tom Miller - Surrender
4p Saveus - Dark Vibrations
3p 7 Days In Alaska - I Can't Eat Money
2p Rina Sawayama - Hold The Girl
1p Eefje De Visser - De Parade

Pogodili smo top 2! :D

Čestitam 100L! 👑 Sam naziv pesme je ukazivao na pobedu, pa makar to bilo u Drugoj šansi! ;)
Dobra pesma, zaista. (y) Meni na 13. mestu od pesama iz DŠ. Eto, realno je makar za neki poen, a bila mi je i na onom R'n'R FSC-u isto negde oko poena zbog jake konkurencije, kako u polufinalu, tako i u finalu.

Naravno, o organizaciji je više izlišno govoriti. Sve pohvale na svemu! 👏

Moram da kažem da sam se ja bio gotovo pripremio da na ovaj šou pošaljem pesmu koju sam daleko najviše slušao od svih koje sam slao ove godine i koja mi u svakom trenutku izazove dobro raspoloženje i koja nažalost nije ni u finale uspela da prođe.

Dakle, umesto želje koju je imao Niko sam na kraju, u poslednjem momentu, jedini od svih poslao pesmu sa FSC-a koji je organizovao upravo Niko. ;) A razlog da pošaljem ovu magiju Astronomical je bilo to što je VEĆINA vas bila u komentarima za Švrću, i to baš jaka većina! :D

9. mesto je verovatno i najbolji plasman koji sam ikada imao na ovim finalnim izborima, tj. Drugim šansama jer nisam nikada bio deo Revije pobednika i najveće hvala za to dugujem Petru jer zahvaljujući njemu sam uopšte pronašao ovu pesmu i došao do nje. :)

Naravno, posebno hvala na (manje-više očekivanim) poenima za Sarsinu: 🙏
12 Petar, Stefan i Destry
10 Dodo
8 Majsta
6 Marko
5 Margy
4 Zeleni, Rintintin i Vax
3 Niko i Anhel
2 Etica

Zanimljivo je da kada ne bi glasala ova dvojica koji nisu ni slali predlog za drugu šansu, SVRCINA bi bila čak u top 5!
Druga zanimljivost je da smo se Ro97 i ja poklopili i da imamo istog favorita (12-icu).
Moj top 2 su činili forumaši sa istim početnim slovom, i to sa pesmama sa istog FSC-a koje nisu prošle u finale, a pritom sam ja bio u suprotnom polufinalu i nisam tada ni imao prilike da tada glasam za njih. Pesme sa tog FSC-a su i ovde na prva dva mesta tako da je to dokaz da je Rock izdanje (231. FSC) bilo najjače ove godine. 💪
Replay mi je daleko najpozitivnije iznenađenje Druge šanse i nisam nikako očekivao da će poslati Semisonic koji je već bio patosiran. To me je jako obradovalo i zasluženo se našao visoko na mojoj listi. 👏
A LOTL je trebalo da prođu neuporedivo bolje od ovog 17. mesta. :(

I ja mislim da mi je ovo najbolji plasman na DŠ, ali nisam to nigde beležio jer mi nije bilo bitno.

Ja se ni ne sećam koje sam plasmane imao na DŠ, mislim i da sam učestvovao samo 2015.
Elem, koja će dobra dušica da mi napise ko mi je dao poene, neću skoro sesti za lap 😪

Elem, koja će dobra dušica da mi napise ko mi je dao poene, neću skoro sesti za lap 😪
Ja sam ti dao najviše od svih (jer mi je stvarno u top 2 najzaraznije pesme ove sezone), i sada od tebe očekujem večno poštovanje do kraja sveta i vremena

Back