11. FSC SPECIJAL - Welcome to Stojkoland

Ali kakva situacija, konsenzusa kad kreće sledeći FSC nema, a CSC se najavljuje i komentariše već nedeljama, sve se planira i ta kao neka "evo saće" atmosfera a ništa se ne dešava i tako

Napisala sam kad će nova tema, samo kad bi neko još i pratio to. :D Ponedeljak.

Ja prekjuče video tvoj post koji je govorio "sutra ili prekosutra", izvinjavam se ako nisam video nešto u međuvremenu :D

Pošto vidim da se i novajlije interesuju za FSC samo bih podsetio na jedno pravilo. :LOL:

Na izboru mogu da učestvuju svi aktivni članovi OGAE Srbija foruma. Debitanti na FSC-u treba da imaju napisanih 30 smislenih postova i pre nego što pošalju predlog, biće u obavezi da se obrate moderatorima FSC-a, koji će odlučiti da li će im dati dozvolu da učestvuju, o čemu će ih obavestiti, kao i organizatora takmičenja.

Apelujem na moderatore da ne daju bilo kome ko ima 30 smislenih postova dozvole, već da prvo istraže zainteresovane persone. Npr, nek nam slikaju ličnu kartu da bismo bili sigurni da nisu reinkarnacije. Može i izvod iz matične knjige rođenih.

Apelujem na moderatore da ne daju bilo kome ko ima 30 smislenih postova dozvole, već da prvo istraže zainteresovane persone. Npr, nek nam slikaju ličnu kartu da bismo bili sigurni da nisu reinkarnacije. Može i izvod iz matične knjige rođenih.

U fazonu, mnogi koji i ne bi trebalo, nam je traže, pa što ne bi smo i mi ovde. :LOL::LOL:

Mislila sam da vas još malo držim u neizvesnosti oko tog podatka, ali ajde, napisaću. :D
Organizator prvog izdanja u 2023. a ukupno 234. po redu je Nije sve tako sivo. :D

Ja ću dobrovoljno moderatorima poslati i uzorak urina i stolice. 😜😜😜

Moderatori kad im stignu uzorci:
Research Scientist GIF by uwmadison

Back