223. FSC - Welcome back!

O bogo bogo

Kako sad da glasam kad imam 3 favorita iz svog i 4 iz suprotnog pf. Kome dati 12, kome cenera.

Ja sam glasao u finalu..
Nije bilo lako, ali to je to... :)
Imam osećaj da će pobediti pesma kojoj sam dodelio 12 u finalu..

Hvala na glasovima, niste trebali. Šaljem sledećeg puta ili najgoru ili najbolju pesmu. Lepo je što su debitanti u finalu, volim kad se da podstrek ljudima. Meni je svejedno prošao ili ne, sve faze u forumskom životu sam doživeo.
Glasam vrlo uskoro.

Prijave saljes Ivani, Milosu i meni. Jedva cekam da vidim temu :D Ne iz razloga sto mi je proslo tvoje izdanje bilo talicno (mada naravno, nije ni to za bacanje, uvek ce mi to 213. izdanje ostati u posebnom secanju), vec zbog toga sto ocekujem zabavnu i izazovnu temu.
Pricekacu jos malo sa prijavom, da vidim da li ce pobednik mozda zeleti da organizuje. Ali imam spremne dve potencijalne teme.

Btw, i ja sam obavio glasacku duznost.

Jedva čekam super temu, šalje mi se nešto pržično.
Glasao i ja, poslušao ove pesme što sam se dvoumio čisto eto da utvrdim koja je bolja. Vidim da su neke dobre ocene ispale, al' ispada da nije bilo nekih poklona fazon samo 1 poen je onako gratis. Taj 1 poen mi je kao 1 dinar, evo ti za sreću iako nemaš ni za kesu.

Kad glasuvamo. Ajde da glasuvamo svi danas, nikad nismo za jedan dan svi glasali. Jednom i taj rekord da razbijemo.

Sad vidim da je za Aleksandru glasalo 14/18 forumaša, kapiram da je to bila sića, ali je bar prema mišljenju većine trebalo da bude u prvih 10. Hvala svima!

Ju ne, dajte nešto iz prošlosti da kopamo!:ROFLMAO:

Ja se ne prijavljujem ako sledeća tema nije narodi bez države.

Baš je prosek s pesmama ovaj fsc, težak zadatak natera ljude da se potrude. To je Stevica više puta dokazao.

Ja volim s vremena na vrijeme teške teme, tako da sam volio Stevanove organizacije, a i od MilanaB sam uvijek volio teme jer su često bile jezične/geografske, a to mi je isto super

Back