223. FSC - Welcome back!

Malo sam prelistavao moja ranija učešća, ovo je 108 učešće na FSC-u, od toga 43 finala (19 top10), 65 propadanja, 2 pobede i 4 druga mesta za to vreme.
Inače slao sam na 52.FSC Zemlju Gruva i na 112.FSC Milicu Todorović od izvođača na ovom FSC. :)

Ma moze biti bilo sta od Konstrakte i Maneskina zbog ESC uspeha, do Ragnbone i Harryja zbog mainstreama, do Minelli jer je kao hit, do Eni jer ju je Mark stavio na jednoj temi, do Conana jer je pobedio pre nekoliko izdanja, razne su njegove taktike, samo ne znas koju koristi na koje izdanje😁

Ja nekako pomislih da mi je Minelli najvise Leo 😂

Ajde pišite što mislite tko je što poslao pa da vidimo tko će najviše pogoditi. Koliko se sjećam Niko je u predviđanju najbolji bio.

Ja sam mislio ostaviti predviđanja ali tek kad završi glasanje, plus mi treba informacija koji su forumaši u finalu i ko je direktni finalist 😅

Ja sam mislio ostaviti predviđanja ali tek kad završi glasanje, plus mi treba informacija koji su forumaši u finalu i ko je direktni finalist 😅

Za tebe nekako mislim da si Eni i Matija 🤭

😂

Ja ću isto nakon glasanja za neke forumaše napisat šta mislim da su poslali

Pogledaš opet onu listu što je postavio Tetsujin pesama koje su ispale a pored njih su imena forumaša koji su te pesme poslali. Svi ostali koji nisu na toj listi su ti u finalu. Onda na osnovu toga pogađaš šta su poslali.

Back