Mislio sam da je ucestvovao, ali kada sam sinoc gledao svoj spisak sa FSC, nije bio tamo, pa sam hteo danas da proverim da ga pitam, ali sam dobio odgovor.Zar nije i PeleESC7 debitant ili je imao drugačiji nick ranije?
Seka treba infuzijuThat's rich!
Ja sam San Marino sa lošom kliničkom slikom.
Od 189. izdanja odkako ucestvujem nije bilo. Jedino nesto slicno iliti bilo prikladno slati u tom fazonu je bilo kada je brojcani iliti Lignjoslav organizovao na temu da se salju pesme iz druge polovine '90-ih.Jel bio rap nekad kao zadata tema?
Hmmm, eto ne bi bilo loše i to, kapiram da esc fanovi uglavnom nisu baš toliko za rap, ali ja ga volim..Od 189. izdanja odkako ucestvujem nije bilo. Jedino nesto slicno iliti bilo prikladno slati u tom fazonu je bilo kada je brojcani iliti Lignjoslav organizovao na temu da se salju pesme iz druge polovine '90-ih.
Ja imam par rep pesama koje bih rado poslao i uopšte ne mislim da nisu prikladne i nadam se da ću jednom moći da ih pošaljemOd 189. izdanja odkako ucestvujem nije bilo. Jedino nesto slicno iliti bilo prikladno slati u tom fazonu je bilo kada je brojcani iliti Lignjoslav organizovao na temu da se salju pesme iz druge polovine '90-ih.