223. FSC - Welcome back!

Onda apelujemo da ako pobednik odbije organizaciju, da MilanB zada svoju tešku temu.

Jedna teška, jedna lagana, može sledeća house party tonight. Taman malo istraživački rad, pa ispiranje mozga i tako.

That's rich!

Ja sam San Marino sa lošom kliničkom slikom.

Moram da priznam da se slažem sa tim. Tako da neće biti baš toliko teška tema (ako ja budem organizator).

Zar nije i PeleESC7 debitant ili je imao drugačiji nick ranije?
Mislio sam da je ucestvovao, ali kada sam sinoc gledao svoj spisak sa FSC, nije bio tamo, pa sam hteo danas da proverim da ga pitam, ali sam dobio odgovor. (y) Zbunilo me to sto je jednom prilikom glasao kada je bilo aktuelno ESC u doba korone, pa sam povezao sa tim. A ne secam se sa Srbovizije. Mozda je ucestvovao kada ja nisam bio tu.

Jel bio rap nekad kao zadata tema?

Od onih što sam ja glasao u polufinalu, tačno je 5 ispalo, a 5 prošlo...

Jel bio rap nekad kao zadata tema?
Od 189. izdanja odkako ucestvujem nije bilo. Jedino nesto slicno iliti bilo prikladno slati u tom fazonu je bilo kada je brojcani iliti Lignjoslav organizovao na temu da se salju pesme iz druge polovine '90-ih.

Od 189. izdanja odkako ucestvujem nije bilo. Jedino nesto slicno iliti bilo prikladno slati u tom fazonu je bilo kada je brojcani iliti Lignjoslav organizovao na temu da se salju pesme iz druge polovine '90-ih.
Hmmm, eto ne bi bilo loše i to, kapiram da esc fanovi uglavnom nisu baš toliko za rap, ali ja ga volim.. :)

Ja imam par rep pesama koje bih rado poslao i uopšte ne mislim da nisu prikladne i nadam se da ću jednom moći da ih pošaljem :D

Back