Ja sam isto 30+

Ima medju ucesnicima i starijih od 40.
39 su inace super godine, nikako nije staro. Budite sretni sto zivite u vremenu eksponencijalnog razvoja nauke i tehnologije. Ovo je najbolji i najuzbudljiviji period u istoriji ljudske rase. U zadnjih 100 godina smo napravili veci progres kao civilizacija nego za hiljade i hiljade godina pre toga. A u narednih 20ak cemo napraviti jos dramaticniji progres, jer to je priroda eksponencijalnog razvoja.
Da smo ziveli pre 200-300 godina.....na stranu sto ovako nesto ne bi bilo moguce pa se nikad ne bi ni upoznali, ne bi mogli da delimo muziku i da se zezamo.... ali bili bi i mrtvi nakon 30. godine zivota. Priroda nas zeli pod zemljom nakon sto napunimo 30 (bioloski). Mi smo tu svoju svrhu ispunili, trebali smo vec da ostavimo potomke i sto se nje tice, mozemo vec i da napustimo ovu planetu.
Ali srecom, zahvaljujuci medicinskoj tehnologiji i nauci uopsteno, to vise nije slucaj i sada zivimo duze i kvalitetnije nego ikada ranije.
Ali mozemo i trebamo jos bolje od ovoga. A sve smo blizi tome da ostvarimo nesto o cemu su recimo Stari Egipcani mogli samo da sanjaju
....
Zato opusteno i bez stresa. Ovo treba da nam sluzi za zabavu i razbibrigu. Cuvajte zivce za nesto vrednije.