223. FSC - Welcome back!

Ja lično pišem komentare jer želim da dam svoje mišljenje i ono nekada može zvučati grubo ali to nikada nije da namerno želim nekog da srozam. A i mnogo puta komentari uopšte ne određuju ko će kako proći i ko će pobediti. :) Nekome se ukusi poklapaju nekome ne.

Ako više odgovara onda neću pisati svoje mišljenje ali ću vam ostaviti ocene :)

Taman posla, Destry. Svatko nek piše komentare kakve hoće, ne vidim što bi se itko ljutio, nije da mi te pjesme izvodimo ili smo njihovi autori, samo ih šaljemo na forumsko natjecanje

Svi koji negativne komentare shvataju kao bezobrazluk i lične uvrede, definitivno imaju problem. Zaista sam mislio da smo takve stvari prevazišli još na prethodnom forumu. Stoga, nema razloga da se ne piše i ne komentariše, naravno u granicama pristojnosti i neke elementarne kulture., što su do sada svi učinili.

By the way, komentari na moju pesmu su mahom žalosni, te ne očekujem finale. :D Glasam uskoro.

Ma više sam mislio i fazonu ako je nekome to grubo onda ok bolje izbegavati. Uopšte mi nije bio cilj u komentaru da kao fol pretim da neću pisati komentare. Mislim da se sve može rešiti komunikacijom :D A i komentar je bio upućen Marku H koji je rekao da bi trebalo zabraniti komentarisanje. Samo u smislu da ako je nekome to previše, ok, onda bolje samo ostaviti ocene :D Ili kao pre kad smo imali one ankete pa su se ocenjivale pesme nakon zajedničkog slušanja.

Mislim da se MarkoH samo zezao, nema potrebe da se opet pokrene diskusija😄

Nemojte se ljutiti ja sam se zezao o zabrani komentara. Samo vi pišite .Meni je FSC super najviše jer ovdje jedino otkrijem nove pjesme,nove izvođače. Gdje bi to inače pronašao?Ja sam 39.,stariji čovjek

Juuu. Ja ne smatram da sam stariji covek. Isto imam 39. (Tj. punim za koju nedelju)🥳
Mada sam tvoj komentar za ukidanje komentarisanje pesama shvatio kao salu, zezanje. Da se ponovim, dok god je komentarisanje iskljucivo vezano za pesmu, sve je ok. Samo da ne bude da se odnosi na posaljioca, sa nekim uvredljivim komentarom.
Uhhh, ja cu tek sad poceti da preslusavam pesme, ali ne kako sam planirao ceo dan, jer kasnije imam neke neocekivane obaveze.

Ja sam isto 30+ :) Ima medju ucesnicima i starijih od 40.

39 su inace super godine, nikako nije staro. Budite sretni sto zivite u vremenu eksponencijalnog razvoja nauke i tehnologije. Ovo je najbolji i najuzbudljiviji period u istoriji ljudske rase. U zadnjih 100 godina smo napravili veci progres kao civilizacija nego za hiljade i hiljade godina pre toga. A u narednih 20ak cemo napraviti jos dramaticniji progres, jer to je priroda eksponencijalnog razvoja.

Da smo ziveli pre 200-300 godina.....na stranu sto ovako nesto ne bi bilo moguce pa se nikad ne bi ni upoznali, ne bi mogli da delimo muziku i da se zezamo.... ali bili bi i mrtvi nakon 30. godine zivota. Priroda nas zeli pod zemljom nakon sto napunimo 30 (bioloski). Mi smo tu svoju svrhu ispunili, trebali smo vec da ostavimo potomke i sto se nje tice, mozemo vec i da napustimo ovu planetu.

Ali srecom, zahvaljujuci medicinskoj tehnologiji i nauci uopsteno, to vise nije slucaj i sada zivimo duze i kvalitetnije nego ikada ranije.

Ali mozemo i trebamo jos bolje od ovoga. A sve smo blizi tome da ostvarimo nesto o cemu su recimo Stari Egipcani mogli samo da sanjaju (y)

....

Zato opusteno i bez stresa. Ovo treba da nam sluzi za zabavu i razbibrigu. Cuvajte zivce za nesto vrednije.

Ја имам 23, надам се да нисам најмлађи

Back