223. FSC - Welcome back!

Hvala MilaneB. (y)

Cestitam svim finalistima, posebno debitantima. 👏

Evo mojih poena.
1. pf-e:
10p Aleksandra Janeva - Denot što ni nosi
8p Filatov & Karas, Busy Reno - Au revoir
5p Daria & Kush Kush - Never Ending Story
(Bilo koja od ove 3 pesme bi u 2. pf-u dobile 10p i ove 3 pesme su morale u finale)
3p Morissette - Love You Still
2p Nikos Oikonomopoulos - Pali girisa

2. pf-e (mnogo bolje je proslo):
6p Nicki Minaj ft. Lil Baby - Do We Have a Problem? (skoro polovinu poena sam dao; meni se dopalo)
4p Filip Rudan - He's Not The One
2p Antonia Gigovska - Magla
1p Mahrina ft. Ana Kokić - Lololo
11. Josef Salvat - The Drum - ova pesma, kao sto sam pisao, nekako mi se zavukla pri dnu i kasno je primetio. U pf-u joj nisam dao poen, a u finalu bi bio makar 1p.

Bas je guzva u poenima u 1.pf-u i opravdalo to sto je bilo bolje, jace. 👍

Ispadoh, potpuno očekivano, hvala malobrojnima na poenima za Morissette, kod mene najslušanijeg izvođača protekle godine. Toplo svima preporučujem da poslušaju neke njene covere, devojka je fantastična, najblaže rečeno.

Ogromno razočarenje ispadak "Weding and funerals" moja apsolutna 12-ica i najveće otkriće ovog povratničkog FSC-a. Hvala Markić. :love: Iz suprotnog polufinala su mi poispadale skoro sve visoke ocene, a iz mog su mi favoriti manje više tu.

Prvo učešće i odmah finale, meni dosta! 🥰
Izletele mi pesme kojima sam dao 8,4,2,1.

Interesantno mi je da su neki mislili da će ispasti u pf a eto prošli su.
Evo ja prvi, debitujem i nisam bio siguran šta da očekujem nakon ne baš sjajnih početnih komentara. Posle toga su usledili i oni znatno pozitivniji (između ostalih i tvoj 🤗)

E da stvarno jedno bravo za debitante koji su prošli 👏

Meni je baš drago što je moja pjesma prošla pošto sam je baš slušao često zadnjih... pa već zadnjih par mjeseci, u finalu doduše mislim da neću ni prismrdit top10, mada ostavljam prostora da se pozitivno iznenadim

Ne znam da li je neko na svom prvom ucescu pobedio. Ne racunajuci 1. FSC, da ne kazem pocetnih FSC.
Od 200. FSC se ceka pobednik debitant.

Sad gledam. Samo Storm od debitanata nije prosao.

Ja nisam siguran, mada drago mi je da sam u finalu.

Na koje pesme bi tipovali kao moguće pobednike?

Rano je da se to komentarise, da ne bude posle bojkota
Razumljivo, nisam ni razmišljao o tome da neki glasaju strateški, valjda jer sam debitant, nemam iskustva. Imam među favoritima pesme koje su dosta popularne i verovatno popularnije od moje, ali bilo bi mi baš glupo da ih zbog toga bojkotujem.

Micky 😍😍😍 Od mene si dobio 12 ko kuću, zarazio sam i sestru pesmom i kolege. Brutalna je.

E to mi je draze vise nego da sam usao u finale! 😁
Inace, imao sam nedoumice da li da je posaljem, posto vecina od starih ucesnika moze da pretpostavi da sam to ja, ali posto sam se i ja zarazio tom pesmom i cesto je pevusim, morao sam 🤗😍

Razumljivo, nisam ni razmišljao o tome da neki glasaju strateški, valjda jer sam debitant, nemam iskustva. Imam među favoritima pesme koje su dosta popularne i verovatno popularnije od moje, ali bilo bi mi baš glupo da ih zbog toga bojkotujem.
Ja mogu otkriti samo, da ja vec znam kome cu dati 12, i ta pesma mi se veoma svidela vec na prvo slusanje i za mene je ona pobednik ovog FSC-a, a inace je bila sa mnom u pf 🤗

DEBITANTI TO SE PAMTI :ROFLMAO:

Ladno sedim u 18:30 i mislim se jao još pola sata ko će da čeka, a onda me nešto levo zaokupilo i potpuno zaboravih i propustih priredbu na kojoj sam prošao u finale hahah, sad došao i izlistah sve.
Šta da kažem, iščekivah sa nekih 70% da prolazim a 30% da ne, i eto prošao sam, umereni optimizam se isplatio, drago mi je svakako i hvala glasačima, a sad dalje u finalu bože zdravlja kako god videćemo.

Od pesama za koje sam glasao u svom polufinalu, pola je prošlo a pola ne, žao mi je što mojih 1, 4, 5, a posebno 10 i 12 bodova nisu prošli, veliko hvala za te dve, kojima sam dao najviše bodova, što su mi otkrivene!

Last edited:
.

Attachments

• Screenshot_20220621-211139_Firefox.webp
    Screenshot_20220621-211139_Firefox.webp
    14.2 KB · Views: 22
  • Screenshot_20220621-211151_Firefox.webp
    Screenshot_20220621-211151_Firefox.webp
    14.6 KB · Views: 22
Ne znam, kada sam zapoceo shalu na priredbu pesama je to trebalo biti samo jedan post ali sad ne mogu da prekinem🤣

Back