Evo ja prvi, debitujem i nisam bio siguran šta da očekujem nakon ne baš sjajnih početnih komentara. Posle toga su usledili i oni znatno pozitivniji (između ostalih i tvojInteresantno mi je da su neki mislili da će ispasti u pf a eto prošli su.
Micky
Razumljivo, nisam ni razmišljao o tome da neki glasaju strateški, valjda jer sam debitant, nemam iskustva. Imam među favoritima pesme koje su dosta popularne i verovatno popularnije od moje, ali bilo bi mi baš glupo da ih zbog toga bojkotujem.Rano je da se to komentarise, da ne bude posle bojkota
MickyOd mene si dobio 12 ko kuću, zarazio sam i sestru pesmom i kolege. Brutalna je.
Ja mogu otkriti samo, da ja vec znam kome cu dati 12, i ta pesma mi se veoma svidela vec na prvo slusanje i za mene je ona pobednik ovog FSC-a, a inace je bila sa mnom u pfRazumljivo, nisam ni razmišljao o tome da neki glasaju strateški, valjda jer sam debitant, nemam iskustva. Imam među favoritima pesme koje su dosta popularne i verovatno popularnije od moje, ali bilo bi mi baš glupo da ih zbog toga bojkotujem.
Bitno da je prošao Leo, ovo ostalo kako god!