224. FSC - Nemoj biti Leo #2

Sada mogu lepo detaljno da prokomentarišem sve. Što se tiče mog neprolaska i više nego očekivan. Svakako hvala svima koji su mi dali poene,cenim. Pesmu sam nasumično poslao i prvi put mi je da se takmičim.. Spremam mnogo bolje pesme za sledeća izdanja! Mnogo mi je drago zbog prolaska nonzwakazi,oduševljen sam ovom pesmom i njenim glasom 🥰
Što se tiče pesama koje su prošle ,od mojih favorita( poena) prošlo je čak 8 izvođača iz drugog polufinala a iz prvog samo 3,što mi govori da se moj ukus dosta razlikuje od drugih forumaša. U narednoj objavi ću napisati poene za one koje nisu prošli ,a mnogo mi je žao a koji su imali poene kod mene. Srećno svima u finalu 🥰

Da sam glasao koji dan kasnije Katarina bi sigurno dobila koji poen više... nažalost baš toliko joj je i trebalo za finale.

Katarína Knechtová - 3
Kanizsa Csillagai - 4
DzhaYammi - 5
Lillasyster - 6
Bastards on parade - 7

Nemam više evidenciju poena, ali ja mislim da mi je ovo prvih 12 poena od Nika u FSC istoriji.

Nakon dve katastrofe kod Milana, dosla je treca sreca i finale. Iznenadjenje? 😏

Evo mojih poena po pf-ima:
1. pf-e

10p DzhaYammi - Podushka 🥺
8p Mariya Kehayova - Greshnitsa 🥺
7p Petra - Sunt bine 🥺
3p Fernanda Brandao & Taan Newjan - Gigolo
1p Vincent Malin - KO & OK

2. pf-e

12p Karin Mushegain - Haven Town Theme 😢
6p Ismaël Lô - Incha Allah 🥺
3p Triantafilos - De Me Kseris Den Se Ksero
1p Stefan Đorđević - Šofer - nagrada zirija

Nemam više evidenciju poena, ali ja mislim da mi je ovo prvih 12 poena od Nika u FSC istoriji.

Proverih sad slike sto sam stavio na proslo izdanje sa pesama kojima sam davao 12 i ovo jeste prvi put da ti dajem 12.

Pomislio sam na trenutak da ako nije Petar da si ti, ali rekoh nije valjda na svoju originalnu temu istrazivao rumunsku muziku da posalje nesto od tamo :D

Moji poeni za pesme koje nisu prošle:
Mariya Kehayova - Greshnitsa - 2 poena
Kanizsa Csillagai - Foku Drákuluj - 3 poena
Bastards on parade - Quen teña viño - 4 poena
Petra - Sunt bine - 6 poena
Lillasyster - Krossat glas - 7 poena
DzhaYammi - Podushka - 8 poena
Fernanda Brandao & Taan Newjan - Gigolo - 10 poena
Drugo pf:
Ismaël Lô - Incha Allah - 1 poen
VAL - Navechna - 3 poena
Liraz - Injah - 5 poena
Moram da pohvalim Foku i Bastards izbore za originalnost i žao mi je zbog Fernande, Petre Dzhayammi-a i Lillasyster :( u drugom ne bih ništa izdvojio Liraz mi je zanimljiva totalno (radujem se jer su mi favoriti iz drugog prošli)

S obzirom da su se neki žalili na redosled nastupa u polufinalu, u finalu ćemo da obrnemo. Konkretno, pesma koja je bila nastupala 18. u prvom polufinalu, nastupa prva u finalu, 18. u drugom polufinalu, će nastupati druga u finalu itd. Naravno, preskačem pesme koje se nisu kvalifikovale. Redosled će biti postavljen malo kasnije u treći post teme.

Pomislio sam na trenutak da ako nije Petar da si ti, ali rekoh nije valjda na svoju originalnu temu istrazivao rumunsku muziku da posalje nesto od tamo :D
Pa nije bilo u planu, ali je na kraju tako ispalo... ko zna kako bih prošao da sam poslao nešto drugo što je bilo u opticaju...

Vincent?? Katarina?? Petra?? Ismael?? Kakvi rezultati. 🤮

Ja prošao u finale. 😍

Jeee, drugo učešće, drugo finale.. 😁

Ispale su mi pesme kojima sam dao 1, 2, 4 i 10 poena..

1. polufinale
8: Bastards on parade - Quen teña viño
7: Petra - Sunt bine (@MilanB, koja nesreća, nikako da kliknem s tvojim pjesmama i sad kad mi se ova baš svidjela, ostane u polufinalu. :( )
4: Katarína Knechtová - Bezpečné priepasti
3: Lillasyster - Krossat glas

2. polufinale
12: VAL - Navechna
3: Karin Mushegain - Haven Town Theme

Čestitke finalistima! Mislim da u ovom izdanju neću imati problema sa sastavljanjem top 10.

Više bih voleo da sam poslednji nego da sam fulao finale za 2 poena :D Ali ok. Šta je tu je. To sam i očekivao. Hvala svima za poene.
Nisi jedini, ali s obzirom da sam morao da menjam pesmu na brzinu, zadovoljan sam rezultatom

Ali zeleni koji priča da je FSC sranje, a on je poslao ono sranje od Roop
Ja sam Roopu dao 12 😂 nekako sam slab na njih 🤭
Znaci osim 12, ispalo su mi jos pesme kojima sam dao 5 i 1 poen.

Više bih voleo da sam poslednji nego da sam fulao finale za 2 poena :D Ali ok. Šta je tu je. To sam i očekivao. Hvala svima za poene.
Često me nagrađuješ visokim poenima i neverovatno mi je koliko nam se ukusi poklapaju. Meni je tvoja pesma u top 3 tog polufinala. Šteta. Inače, sećam se da si mojoj FSC Slovakinji dao 12.

Često me nagrađuješ visokim poenima i neverovatno mi je koliko nam se ukusi poklapaju. Meni je tvoja pesma u top 3 tog polufinala. Šteta. Inače, sećam se da si mojoj FSC Slovakinji dao 12.

I meni je interesantno kako su nam ukusi slični. Zaista. I drago mi je da je tako. Nadam se da će se tradicija nastaviti!

Slab sam na slovački jezik pošto mi je buduća žena slovakinja ali mi je nekad teško da pronađem pesmu koja bi mi se svidela na slovačkom pa mi je uvek drago kad naletim na nešto što mi se svidi a ti baš umeš da mi ubodeš ukus haha.

Nisam još postavio rokove zato što treba i ja da glasam. Ali biće verovatno do ponedeljka popodne, tri dana.
Jedino ako @Ivana nema nešto protiv. 🤣

Back