224. FSC - Nemoj biti Leo #2

Kod mene je mešano i ujednačeno, poeni su otišli za po 5 pesama iz svakog polufinala, a zbir je 30:28 u blagu korist drugog polufinala.

A ja bih da zaboravim taj poslednji FSC u tvojoj organizaciji, ali ne mogu. 😭

Inace, moji glasovi su otisli 2. pf-u, jer su mi top pesme ostale u 1. pf-u. Odnos 40:18.
Nadam se da ce priredba biti sto kasnije, tamo negde ne pre 21h po lokalnom vremenu. 🙏

Imamo 2 prijave za organizaciju do sada.

Svidja mi se kreativnost koju ste do sada pokazali. Iako je tesko smisliti nesto novo, FSC je i dalje na pravom putu sto se toga tice.

Ukoliko je jos neko zaintresovan, slobodno neka posalje svoju prijavu.

Glasala.
32:26 u korist drugog pf-a.
Da su prosli Ismaël Lô i THE ROOP koji su mi bili medj' favoritima drugo pf bi bilo jos ubedljivije.

Glasao.

Zanimljivo da mi je iz pf prošao top 8 + ja i možda još jedna za koju nisam glasao, ako sam bio u drugom pf 🤭

Glasao, 12 kida, sve najbolje ikad
31:27 za prvo pf

Bebi kaze da mu je account zakljucan jer je nekoliko puta pogresio pass, tako da nece stici da glasa😔

Prenesite Bebiju da pokuša da resetuje šifru preko linka https://forum.evropesma.org/lost-password/, nakon čega će mu na mejl stići link za resetovanje ili da sačeka 15 minuta nakon čega bi trebalo da nalog ponovo bude otključan.

Ovo se dešava ako u roku od 15 minuta bar 4 puta pogrešite šifru prilikom logovanja. Stoga, ako se ne možete setiti, bolje je odmah ići na reset šifre, a dobro je i podesiti prijavu na forum preko Google-a (opcija dostupna u Your account -> Connected accounts -> Associate with Google), Naravno, ovo se odnosi na one koji su registrovani sa Gmail email adresom, kao Bebi.​

Pa ja se nadam da ću do 19 uspeti sve da pripremim. Sačekaću i Bebija još malo dok pripremam ostalo.

Back