225. FSC - VS

Bice mi knap da ispratim do kraja, ali ok.

Kod Destry:
"Ne, ja necu pf bez tebe
pf bez tvojih lepih poena
pf bez tvoga glasa
to bi bio tuzan dan"

Kod Stefana28:
"Zeleni se jagodo, zeleni se jagodice,
zeleni se u zelenoj travi, oj."

Dva lepa komentara/ocene za kraj.:)

@Leo Cezar Istrazio sam i 3 rezultat koja se poklapaju.
196. FSC Michael Jackson - They Don't Care About Us 4. mesto-6p
199. FSC The Weeknd - Starboy 2. mesto-7p
202. FSC Welshly Arms - Legendary 4. mesto-12p
Spomenucu i 217. FSC Lozano -Majko 1. mesto-3p (bas jak FSC i zato je manji broj poena)

Inace, 2019. si slao pesme koje su po mom nekom ukusu.

Jedva sam glasao, ne sjećam se kad mi je ovako teško bilo, nijedna pjesma mi se ne izdvaja, sve su tu negdje, neke malo bolje, neke malo lošije, nijedna ne kida, pjesmu kojoj sam dao 12 vjerojatno nakon FSCa neću više nijednom poslušat, u nevjerici sam... a stvarno sam preslušao puno puta i dao priliku da me neka pjesma oduševi s vremenom, ali ništa...tuga

Jedva sam glasao, ne sjećam se kad mi je ovako teško bilo, nijedna pjesma mi se ne izdvaja, sve su tu negdje, neke malo bolje, neke malo lošije, nijedna ne kida, pjesmu kojoj sam dao 12 vjerojatno nakon FSCa neću više nijednom poslušat, u nevjerici sam... a stvarno sam preslušao puno puta i dao priliku da me neka pjesma oduševi s vremenom, ali ništa...tuga
Isti osećaj imamo. Bukvalno od reči do reči!

Čekam rezultate ipak ,po komentarima mislim da neću proći u finale ali dobro videćemo

Glasanje je zvanično završeno, svi su glasali i imamo finaliste. Dok se ja vratim sa posla i spremim banere, vi se možete upoznati sa večerašnjim voditeljima. U 20h vas očekuju dva revijalna nastupa koja će podgrejati atmosferu, a u 21h proglašenje finalista.

v5s2G8e.jpg

Uzbudjeni smo za finale. Nadam se da su kladionice tacne i da idemo u finale.

Isto tako, ubacite u program a moment of silence za sve pesme koje ce ispasti jer je neko preslusao 30 sekundi od svake pesme i glasao na eci peci pec.

Bukvalno ispast će samo oni koji nisu pitali za prolaz!!1

Je l' uopšte postoji koncept "dobrog FSC-a", da se desi na izdanju neki opšti konsenzus da su pesme do jaja i kao svima je bila uživancija da ih preslušavaju ne zna se koja je bolja itd, ili se to poslednji put dogodilo negde u prethodnoj dekadi ovog veka a sad samo smor i neverica? :unsure: 😅

Je l' uopšte postoji koncept "dobrog FSC-a", da se desi na izdanju neki opšti konsenzus da su pesme do jaja i kao svima je bila uživancija da ih preslušavaju ne zna se koja je bolja itd, ili se to poslednji put dogodilo negde u prethodnoj dekadi ovog veka a sad samo smor i neverica? :unsure: 😅
Naravno da postoji lol ali uvek postoji neka manjina kojoj ništa ne valja.

Došao sam do nekih podataka iz prethodnih kladionica i umirem na ovo što je brdo forumaša pogodilo pobednika na 215. FSC-u. :D

Pogodili pobednika212.213.214.215.216.
Destroyer**
ivana-ns*
Petar**
stevan989**
kopachka**
Vax*
Tinte*
Ro*
MilanB*
Stole**

Tako bi bilo i za Laru prošlo izdanje, barem mislim, a na 215. izdanju je pobijedio Toše, moćna Makedonija

Nemam neki dobar predosećaj u vezi prolaska u finale ali nadam se da se varam i da niste bojkotovali favorite :LOL: #Leo

Back