225. FSC - VS

Poslao sam numeru, sad se čeka potvrda, ne bi trebaro da bude nekih problema.. :)

@Tinte ma učestvuj bre, šta fali... :)

Poslao sam zahtev pre dva sata i ništa...Ne znam odakle ljudima ideja i bahatost tolika...sad ja treba da čekam do uveče da se neko smiluje da odg.Uzas.

• Wow
Reactions: Mrm
Poslao sam numeru, sad se čeka potvrda, ne bi trebaro da bude nekih problema.. :)

@Tinte ma učestvuj bre, šta fali... :)
Fali mi finala i dobrih rezultata, a ovo 14. mesto u finalu mi je bilo 9. mesto po uspehu na 36 ucestvovanja u nizu (plus jedan koji nije dovrsen). Nije bas za pohvalu.
A jos kad cujem da se ovoliko ceka na zahtev. :eek:

Jos uvek ne mogu da verujem da nisam napravio veci uspeh sa "Dance Monkey" u Stoletovoj organizaciji, nije moj fah, ali mi se bas dopalo. Tada je imalo preko 100+ miliona pregleda, a sada skoro 2B. Zavrsio sam u pf-u.
Bar kuci kod mene je postao hit.

@Tinte

Alin opet treba pokušati, šta fali, takmičiš se, možda i dođe dobar rezultat. :)

@Petar

Nisam video, jel si poslao učesnika za ovo takmičenje?

Jos uvek ne mogu da verujem da nisam napravio veci uspeh sa "Dance Monkey" u Stoletovoj organizaciji, nije moj fah, ali mi se bas dopalo. Tada je imalo preko 100+ miliona pregleda, a sada skoro 2B. Zavrsio sam u pf-u.
Jaoj sećam se, ja se tad zahvaljivao Bogu što se nisam obrukao sa njom jer mi je bila na spisku za slanje kao siguran top5 rezultat hahaha

6? Čudo, ugl dam nulu pesmama koje sam planirao slati, a poslao neko drugi xD

6? Čudo, ugl dam nulu pesmama koje sam planirao slati, a poslao neko drugi xD
To si i tada spomenuo. ali si rekao da ti je toliko dobra da nisi mogao ostaviti bez poena. Da je ovo kao da si dao 12p.

obrovac-medicinska.gif

Evo i ja ne mogu da verujem da je ta pesma ostala u pf. Da je recimo danas glasanje vrv bi dobila 12 od mene. Zavisi od konkurencije.

Back