225. FSC - VS

Jel ste slali BTS nekad na takmičenje? Mrzi me opet da gledam onaj ogromni spisak, danas sam ga x puta otvarao.. 🤪😁

Bts je najpopularniji Korejski bend. Takozvani idoli. Postali su užasno populari i van Koreje pre par godina i po mom mišljenju debelo se iskvarili.

Bili ambasadori Samsung S20 serije telefona, postojao poseban telefon obojen u neke njihove boje.

Bts je najpopularniji Korejski bend. Takozvani idoli. Postali su užasno populari i van Koreje pre par godina i po mom mišljenju debelo se iskvarili.
Nisu. Nisu se Koreanci proslavljali na FSC-u. Grupa 2NE1 je loše prošla s njihovim ultra hitom I am the best ili Naega jeil jal naga (15. mjesto u PF). Malo bolje su prošli s I love you (14. mjesto u finalu).

Nisu. Nisu se Koreanci proslavljali na FSC-u. Grupa 2NE1 je loše prošla s njihovim ultra hitom I am the best ili Naega jeil jal naga (15. mjesto u PF). Malo bolje su prošli s I love you (14. mjesto u finalu).
Obožavam tu pesmu, ne znam kojom logikom je ostala u polufinalu lol

Ja kad sam rekao da gledam korejske drame počele su prozivke da sam postao K poper. Do tog momenta nisam ni znao šta je K pop a onda sam se zaludeo istim 🤣

Prihvaćena mi je pesma, ne prva, prva je bila neka saradnja, prihvaćena mi je druga.. :) jeeee...

Nakon prvog dana imamo 21 uspesno prijavljenu pesmu. Ako vam kojim slucajem nisam osgovorio na pol ili pesmu, javite, jos se navikavam na novi forum i ove chatove :D

Prihvaćena mi je numera pa počinjemo s probama.

Toliko mi je istovremeno simpatična a neinspirativna pesma da bih je lično zapravo ostavio u polufinalu lol. Ali mrzelo me da razmišljam, bio sam se naoštrio za suprotni pol od dobijenog, pa sam samo poslao jednu od zamalo zaboravljenih stvari koje mi bleje po plejlistama a sviđaju mi se iz neobjašnjivog razloga.
Pa je sad ponovo slušam, a vi je čerečite i olešite od nula ako nađete za shodno 😁

I meni je prihvaćena pesma. Očekujem da se forumu generalno ne dopadne i završi u bottom 3. Ali videćemo, možda se prijatno iznenadim i budem prvi ispod crte. :LOL:
Očekivano veliki broj prijava, nadam se da idemo na preko 40 učesnika.

Našao pesmu al onda mi promenise pol izvodjača i sad sam na početku ...😢

Jedno pitanje a sto je s odobama koje su promenile pol?

Valjda su zivi i zdravi. A verovatno im je dosadilo da budu jedan pol, pa promenili u drugi, da vide kako je. Mozda ce se ponovo vratiti u prvobitni. Medicina uznapredovala.

Inace, kakvo je ovo zatisje u Stojkolendu? Ima li koga? Doleteli smo privatnim avionom, ali nema nidje nikoga. Sablasno je. 😨

Jedno pitanje a sto je s odobama koje su promenile pol?
Dana International svakako ne ispunjava uslove konkursa.
A inače, logično je da se računa aktuelni, odnosno aktuelni u trenutku nastanka pesme, prema umetničkom imenu.

Nije to u pitanju, nego vezano za zadatak. Moze biti da je greskom receno da si zensko, a naknadno da si musko i obrnuto. Svemoguci carobnjak iz Oz-a, ovaj Stojkolenda, je pogresio u prorocanstvu. Desava se.

Back