225. FSC - VS

Odlična tema!
Čekam zadatak, svejedno mi je što ću dobiti, već ću naći nešto što se skoro nikome neće svidjeti. 😅
Šalim se, ovaj put pucam na top 10! 😂

• Haha
Reactions: Mrm
I meni je svejedno, imam dve pesme za jedan pol i jednu za drugi.

Inače, da je ovo neki strani woke forum sad bi nastao haos jer gde su ovde nonbinarne osobe. :D I da li može trans žena u grupu s muškarcima ili sa ženama itd.

U pravu si @Petar, to ništa nije naglašeno...

Ja ću učestvovati, mislim da ovo nije problem.. :D

Još jedno pitanje, mislim da nije naglašeno, ako dobijemo ž pol, da li može girl band, a ako dobijemo m pol, da li može boy band?

E, ali bukvy je naglašeno na prvoj stranici, čak je to bilo i prvo pitanje

Pa zašto ne bi mogli ženski/muški bendovi ili ženski/muški dueti?

Poslao prijavu. Bolece ovo ispadanje ako slucajno ostanem u pf.

Uspešno sam poslao pesmu i ja sam zadovoljan kako god bude! Biće ovde svega i svačega sigurno!

@Ro97

Veruj mi da pišem sa sastanka, koliko mi je zanimljivo ovo takmičenje sa posla se javljam.. 🤣🤣 Nisam ništa uspeo da pročitam..
Sad ću i da se prijavim... 😂

Ko je prijavio Fotia od Evangelije odmah da zna da ćemo ga bojkotovati. 😂😂😂

Za spol koji sam dobio sam odmah znao što (trebam) slati. Ovog puta se nadam finalu, dosta je turističkog pristupa FSC-u!

Podrazumeva se da će nekreativnost i zicerašenje na ovakvoj temi biti sankcionisani.

Troumim se, ne znam koja od ove 3 je bolja, a svaka originalna i moćna na svoj način!!!

Meni je sad problem što mi se većina pesama uklapa u pravila.

ana-nikolic-ana-nikoli%C4%87.gif

Podrazumeva se da će nekreativnost i zicerašenje na ovakvoj temi biti sankcionisani.
Sigurno? Ja nešto do sada nisam stekao utisak da se to ovde većinski kažnjava (iako ne bih imao ništa protiv), ili je to samo izjava u sopstveno ime? 😁

Back