Ro97
Ekspert
Imali smo skoro temu sa imaginarnim jezicima.
Pa znam, i pobijedio sam, ocu još jednu pobjedu, nije mi dosta
Imali smo skoro temu sa imaginarnim jezicima.
Uuu, to može! Ugrofinski FSC, mmm..Koja je sledeća jezička tema koju bismo mogli da imamo? Meni je sinoć palo na pamet da imamo finsko-estonski FSC.
Pih bezevze, ja bih baš mogao širok dijapazon zemalja, uopšte nije problem..@Mrm Kod takvih tema obično posle krene diskusija kako su privilegovani oni koji su po ceo dan na forumu i mogu da pošalju prijavu u prvih par sekundi.
Jedna moja tema je bila slična, s tim što umesto zemlje bilo je dozvoljeno da izabereš pesmu na određenom jeziku. I po jednom jeziku dozvoljeno dva izvođača - jedan muški i jedan ženski. I kada se pokupe oni popularni jezici onda krene kuknjava....![]()
Vidim da je moj post pokrenuo polemiku, ali ne sa tom namerom.Ni ja ne želim da ulazim u diskusiju, ali podrška svakako za "glas razuma" grupu.
Inače, obožavam ovakve rasprave... kao i sa jednog mog FSC-a kad je započeta tema da li je bosanski jezik. Mislim da je i tada ista osoba otvorila pandorinu kutiju.![]()
Samo zbog toga?
Pa i ja, ali poenta je da mnogi nemaju želju ili vremena da istražuju i onda bude opšti pokolj oko 5-6 zemalja.Pih bezevze, ja bih baš mogao širok dijapazon zemalja, uopšte nije problem..![]()