225. FSC - VS

@Tinte

Pa šalim se, čoveče.. :D
Mislim da si mi oba puta dao poene, ali kakve veze to ima.. :)

Ovo se malo otelo kontroli, bolje se prebacite na offtopic ako ćete se raspravljati o temama rodnog identiteta i svemu drugom što nije vezano za FSC. Pitanje je bilo jednostavno, šta ako je neki izvođač u međuvremenu promenio pol i odgovor ste dobili, ako se u trenutku te numere izjašnjavao kao muškarac onda možete da ga pošaljete sa tom numerom, a ako je kao žena onda možete da je pošaljete ako ste taj zadatak dobili, sad da li se to nekome sviđa ili ne to je druga stvar, svako može da pošalje koga hoće ako se uklapa u pravila, a sad da li će neko drugi glasati za tog izvođača to je stvar te druge osobe. Mislim da sa ovime treba da zatvorimo ovu temu jer raspravom neće niko ništa postići s obzirom da niko ovde neće sad zbog nekog drugog promeniti svoje mišljenje, a ako pak neko hoće da nastavi raspravu, izvolite na offtopic.

Izvinjavam se što upadam u diskusiju :D
Samo da javim da imamo polufinala i da je trenutno prijavljeno 30 pesama. U tabeli ispod možete videti forumaše koji su uspešno prijavili pesme :giggle:

[TABLE=full]
[TR]
[TD]Anhel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Boxy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]choda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Destry94[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Erin Navan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]èürôník[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Filhy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hans Moleman[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ivana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]libertà[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Majsta94[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Margy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Marko[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MarkoH[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Micky[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MilanB[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Milos-S[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nije sve tako sivo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Niko[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peace[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Petar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rintintin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ro97[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sparkle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Stefan28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Storm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tetsujin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vax'ildan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeleni[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ja sam dosta optimističan u vezi svoje pesme, nadam se prolasku u finale i nekom finom rezultatu, ne znam za pobedu baš, to nikad ne može da se zna, ali dobro. Mada nisam trebao da žurim sa odabirom pesme, bukvalno odmah sam se prijavio i kasnije sam se setio neke druge pesme sa možda većim potencijalom, ali biće i drugih prilika 😃

Pa ako je za prošlu temu bilo beše 36 prijavljenih, a imali smo donekle blažu kuknjavu da je teška i ograničavajuća, možda bude i do 40 za ovu temu gde bukvalno svako može da skonta nešto za slanje.

• Like
Reactions: Mrm
Pa ja bih voleo zapravo.. Zna li neko ko je bio na starom forumu zna li se rekordan broj prijavljenih za neku temu i da li je bilo više od dva pf-a?

Ja sam dosta optimističan u vezi svoje pesme, nadam se prolasku u finale i nekom finom rezultatu, ne znam za pobedu baš, to nikad ne može da se zna, ali dobro. Mada nisam trebao da žurim sa odabirom pesme, bukvalno odmah sam se prijavio i kasnije sam se setio neke druge pesme sa možda većim potencijalom, ali biće i drugih prilika 😃
Ja sam optimističniji nego za prethodnu( prvu) koju sam slao. Meni je baš dobra pesma a čini mi se da je jako malo ljudi zna 😁

• Like
To sam i ja pomislio. Ali možda Stole ima neke planove i ne odgovara mu da priredbu pravi vikendom.

Last edited:
Sad još treba saznat jel se može naknadno skratit, predugo je ovo, i slažem se da za ovakvu temu nije potrebno

Pa neka roka sad do ponedeljka, brzo će to, a neko je već možda računao da može da prijavi pesmu do tada. Noćas i eventualno sutra tokom dana će biti i neki radovi na forumu zbog ažuriranja softvera na poslednju verziju (iako se možda sve obavi i tokom noći), pa bolje da ostane duži rok za svaki slučaj.

Mora da je danas velika vrucina u Stojkolendu i svi su u svojim smestajima, rashladjuju se, pa je tisina, pusto. 🤫Mi volimo vrucinu pa malo razgledamo grad. Obici cemo dvoranu u kojoj ce se odrzati takmicenje, jos samo da nadjemo na mapi. Ne verujemo nesto navigaciji. 😅

Inace, bolje da nista ne pisem, da opet ne bih slucajno pokrenuo neku raspravu. 😅
@Tinte

Pa šalim se, čoveče.. :D
Mislim da si mi oba puta dao poene, ali kakve veze to ima.. :)
Ima. Dodjes mi 4 baklave i veliku ledenu limunadu. 👍

• Haha
Back