Ma nije uopšte do Stoleta i ovog trenutka, barem ja ono rekoh kao opšti dosadašnji utisak, kao neko ko je (iako je to vama jelte smešan broj) već glasao na 2 specijala, i učestvovao na 3 FSC-a (uključujući ovaj)Hoćemo sad svaki put da teramo istu priču? Stole je nenamerno pogrešio, slažem se da je ovde trebalo da ide najkraći rok, ali ne mislim da je to razlog da se sad bukvalno svaki put piše jedno te isto.
Pa ok i ne mora, nego ti reče pre kao "ovde ne prolazi ni 10 pesama u finale", zazvučalo mi je kao da misliš bi možda valjalo da se menja i da prolazi uvek bar 10, ne kažem sad da treba, onako pitah.Pa svakako nije fer da se to pravilo ikad promeni prema nama koji smo završavali ispod crte par puta ili kao Anhel 100 puta.
Spremiću kasicu prasicu u koju možeš da doniraš povremeno, pa kad se skupi, poslaću pobednicima.Nova FSC ideja: Milos salje pobedniku 200 evra, plavi Milos drugoplasiranom 100 evra, Ivana treceplasiranom 50 evra.
Nova FSC ideja: Milos salje pobedniku 200 evra, plavi Milos drugoplasiranom 100 evra, Ivana treceplasiranom 50 evra.