225. FSC - VS

Pa ne bi nikog ugrozili ali opet nije ni to rešenje. Možda kada bi se njihovi glasovi na kraju sabrali i pretvorili u poene od 1-12 kao jednog forumaša, to bi već nekako bilo OK, ako već želite to da uvodite.

Ja ne bih to uvodio, jer pre svega, ako glasa malo ljudi, npr. 5 ili i manje, oni bi mogli većinu poena da daju upravo onima koji bi ionako prošli, pa bi samo nekolicina manjih poena neku pesmu poslali u finale, a pritom je ta pesma možda završila i na poslednjem mestu po mišljenju učesnika tog polufinala, pa jedino iz tog ugla mi to ne zvuči kao baš dobra ideja (morala bi dodatno da se razradi), ali sa druge strane, niko ne bi bio ugrožen, jer bi to samo bio dodatni finalista koji se verovatno ne bi proslavio ni u finalu To je nešto kao što smo na ESC-u imali 2009. godine kada je Kon ispao, a Cukrov prošao dalje jer eto neki žiri je tako odlučio, za nijansu ga bolje rangirao.

Miloševa ideja bi imala smisla da većina iz drugog pf glasuje u tom pf. Najbolje da ostane ovako kako je.
Dobro je pa je žiri poslao Cukrova dalje. Konova pjesma je bila preloša.

To je samo ovako kao nesto o cemu bi se moglo razmisliti na duze staze..........

Da se samo ja pitam, nista ne bih menjao sada. Ali otvoreni smo za sve sugestije uvek, svakako. Ovaj pomenuti sistem funkcionise dobro na nekim drugim (slicnim) takmicenjima i on bi mozda potencijalno mogao malo da se oblikuje pa primeni ovde. To je samo hipoteticki.

Ali moj licni stav, dakle, je da u ovom trenutku ne treba menjati nista.

Da, definitivno ne treba dirati ništa kad vidim šta se sve predlaže. Postepeno vraćamo ostale mini FSC događaje i to je to.

Ma naravno da je diskusija opšteg tipa, nije se ni stvorio utisak da će nešto sad da se menja, svakako nema sklonosti brzim i čestim promenama, i to je okej. Nego bukvalno ljudi samo razmišljaju naglas i neobavezno brejnstormuju, ja to čak ne bih ni nazvao zvaničnim predlaganjem, a napravila se atmosfera kao da se događa pobuna i kao da se nabijaju predlozi na nos svima, pa kao reakcija omg prestanite omg bolje ništa da ne diramo omg vidi šta sve predlažu 😅

Pobedi Leo sad, pa da mogu ja sledeci put.......da nastavimo tradiciju :ROFLMAO:

#LeoDoPobede

Kad se već iznose predlozi, imam i ja jedan zanimljiv (ako me admini ne ubiju sad :ROFLMAO: ).
Da zainteresovani za organizaciju javno iznesu svoj predlog kakav FSC hoće da organizuju (par dana pre kraja aktuelnog) i da se onda glasanjem izabere naredni organizator.

Ne moramo glasati u oba polufinala i zaista razumem zašto to pravilo nije uvedeno. Neko ima više vremena za slušanje a neko ne. Opet, ne mogu da kažem da i ja imam puno slobodnog vremena ali što se fsca tiče poslušam pesme odjednom i ostavim komentar i posle po par puta opet jer krenu da mi se vrte na plej listi. Mislim da bi svakako trebalo svaka pesma da se posluša ali kontam da to ne radi svako ^^. I to je ok. Svako ima svoj sistem kako sluša pesme i kako glasa na kraju krajeva. Da ne idem previše u off topic to je sve što bih rekao o toj temi. Ja ću nastaviti da slušam oba polufinala i da ocenjujem pesme. :)

Što se ovog fsca tiče, jedva čekam da vidimi čujem šta ste sve poslali :)

Mislis rezultate sa tog FSC-a?
Inace, Ivana je organizovala.

Eto ga ispod. 👇

Ajde aplaudujte sve te tabele od prethodnih FSCova koje imate.Ja sam ih imao sve od mog prvog učešća i obrisao ih baš pred povratak foruma jer sam mislio da se više neće vraćati.

Jao, ovde sam bio 2. sa Đuzi :) Prelepo.

A moja prva i jedina pobeda. 😇

Ja imam od 185. FSC-a, tj. od 2019. Verovatno neko ima sve.

Ja imam sve koje sam ucestvovao sem do sad 200 jer sam tada nesta sa foruma. Ako nekome nesto zatreba trazite :D

Pa ajde postavi negde i šeruj link Niko.
A moja prva i jedina pobeda. 😇

Ja imam od 185. FSC-a, tj. od 2019. Verovatno neko ima sve.

Ti si mi ukrao pobedu znači???
Kad vidim izvođače ne znam ni kako sam drugi bio, sve zicerajle.

U stvari to znaci, bolje da sam ja kad vec ti nisi pobedio. 😅
A inace, meni je to bio jedan od najjacih FSC-a na kojima sam ucestvovao (od 189.) Od mene 4p u finalu.

Back