226. FSC - My Słowianie

Odbor za ljudska prava i etiku je pregledao temu pre nego što sam je uopšte prijavio.

Mogu li ja prva da kmečim jer tema još nije otvorena, a ja sad moram da idem u grad?

Ja bih voleo da vidim osmeh na vašim licima... Ali ako ne dobijem dozvolu u narednih pola sata, biće tek posle 18h danas.

Miloš je bio sinoć, negde posle ponoći online, mogao je tada da da dozvolu...

Jel to znači da tipa ako Milošu nestane struja na tjedan dana, onda nema i FSCa tjedan dana? Kul kul, odlično, ne razumijem zašto plavi Miloš ne može dat dozvolu isto xD

Ja bih voleo da vidim osmeh na vašim licima... Ali ako ne dobijem dozvolu u narednih pola sata, biće tek posle 18h danas.
Pa Miloš je maloprije bio online. Jel ti dao mogućnost da otvoriš temu? Ako je, otvaraj, jer su ti već odobrili istu.

Ništa, ja sad počinjem jedan zadatak na poslu za koji će mi biti potreban viši nivo koncentracije, tako da se čujemo večeras sa novim informacijama. :D Samo još malo strpljenja, a dok čekamo novu temu možda možemo još pisati o rezultatima izdanja koje se završilo sinoć.

Inace nisam fan kada na koncertima skoro samo publika peva, a izvodjac tek svaki deseti stih, ali ovde je atmosfera bas bila magicna i publika je bila zivahna.

Čestitke tetsujinu na pobedi, pohvale Marku na sjajnoj organizaciji. Rezultatima manje-više zadovoljna, moj TOP2 među prva četiri, mada su i pesme koje su zauzele prva dva mesta sasvim dobre, ali su nažalost, zbog manjka poena za raspodelu morale ostati bez poena. Hvala svima na glasovima za Artika & Asti kako u finalu, tako i u polufinalu (neću se pojedinačno zahvaljivati jer su podjednako doprineli prvo da se pesma nađe u finalu, a zatim i plasmanu u istom). Otkrila sam ih tokom potrage za predlogom i nastavljam da ih pratim i ubuduće, iako više ne nastupaju u istom sastavu (pevačica gradi već uveliko solo karijeru).

Što se screenshotova tiče, prijave: rintintin, Micky; glasovi-polufinale: MilanB, dodo; glasovi-finale: Stole, Boxy.

Spisak zadataka, prijava i glasovi organizatora:

Evo i liste uspešnosti nakon manje pauze:

lu.jpg

Back