227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Moji glasovi u finalu:

12p Normandie - Hostage
10p Kiki - 666
8p Blind Channel - Died Enough For You
Neverovatno! Stefanov top 3 je u mom top 4 pesama što je baš retko poklapanje u ukusima! 😃
Pored generalno jako dobrog FSC-a, kako po organizaciji, tako i po kvalitetu pesama, ne sećam se da je dugo bio ovako dobar finalni top 5 pesama, naročito 1, 2. i 4. mesto. koji su mi u ličnom top 5. Bravo!!!
Mogli su Blind Channel makar u top 10 (Ovo sam izgleda vratio Niku 12 odavno za Softengine :fi: ), a generalno su mi finske pesme (uključujući naravno i moju) najviše od svih prijale na ovom baltičkom takmičenju. Ne sviđa mi se u finalu samo što je Alice Boman toliko nisko, a baš se izdvaja od ostalih. :(
Čestitke na zasluženoj i očekivanoj pobedi za Marka! 🖐

Last edited:
Hvala svima koji su glasali za EVERDEEN, pokusao sam da posaljem nesto malo drugacije, sto nije baladicno, takmicarsko, dramaticno, da ne podseca na mene, ali ocigledno nisam uspeo u tome posto su mnogi poogodili sta sam posalo.

Hvala na glasovima svima, a najvise:

12 dodo
10 etica (ovo se ne desava cesto pa mi je posebno drago)
8 Mc Steamy
7 Margy, Majsta, Stefan28, Destry94, Anhel

Kad sam pohvalio pogađače danas, mislio sam na to da ste rekli da sam poslao pjesme kojima sam dao 12 (i to 2x), 10 i 8, znači, ukus ste pogodili, svaka čast 😄

Još jednom čestitke Marku na pobedi i Petru na vrhunskoj organizaciji :D

Hvala na poenima za Klaru :love:

12- rintintin, NSTS, Storm, euronik
10- Petar, Anhel, McStreamy, choda
8- Majsta, Novinar
6- Stefan, dodo, Ivana
5- Tetsujin, MilanB
4- zeleni
3- Stole, Destroyer, Vax
2- Bebi, Tinte, etica
1- Milos S

Pogledah sad rezultate detaljno, bas je bilo gusto na vrhu. Ovde bi citanje glasova svakog forumasa bilo bas dramaticno i uzbudljivo. :D

Kontam da ce naredna tema biti ili posvetiti pesmu nekom forumasu po zelji, ili nesto tipa biras broj i onda dobijes ime nekog forumasa i treba da posaljes pesmu koja te asocira na njega ili tako nesto. Ili mozda svako ko se prijavi smislja neki zadatak, pa onda drugi forumas posle dobija taj zadatak.

Ma možda šalješ izvođača kojeg je neko već slao, ili ćemo se svi prijaviti prvo pa onda svako dobije zadatak da šalje nekoga koga je taj dobijeni forumaš slao već. Recimo 😂

Čestitke Hostige-u na pobjedi, moja 12. Također Perici na diskretno vrhunskoj organizaciji.

Što se tiče tomosa hvala vam sto se nam omogucili drugo finale i prvi top 10 rezultat ove sezone. Za besplatne paketice javiti se u dm, ali samo ako ste dali 12, 10, 8. Ostali ikate 50% popusta. Hvala i lp 😀😀

Zvuči zanimljivo ova treća opcija, ali ako forumaši smišljaju zadatke redom kojim se javljaju porukama, moralo bi se nekako drugačije rešiti ko dobija koji zadatak. :D
Ali, svaka čast na kreativnosti.

Vrlo vrlo uskoro

d204ef7b359263d703c7fd4689e956b4.png

Čestitke pobedniku na finoj pesmi (iako se nije mnogo proslavila kod mene ali nije mi ni loša i bar nije krompir xD), a i organizatoru na super priredbama i organizaciji.

(I hvala nekim ljudima koji su me iznenadili visokim bodovima!)

Ja ovog meseca neću moći da se bavim istraživanjem, tako da ako ne može ništa sa mog spiska baviću se omiljenim sportom pojedinih forumaša - preskakanjem.

Nadam se da ću moći nekog pjevača da šaljem konačno nakon četiri pjevačice, mada za sad mi je skor 0 finala za m, 4 za ž. Pj*vači

Pogledah sad rezultate detaljno, bas je bilo gusto na vrhu. Ovde bi citanje glasova svakog forumasa bilo bas dramaticno i uzbudljivo.
Verovatno, ali da sam morao 36x da premeštam pločice na tabeli mislim da bih dobio nervni slom.

Back