227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
S obzirom da je u pitanju Yu Gi Oh CopyCat karta, definitivno nekoga kopiramo... tako da očekujem da šaljemo nekog izvođača koga je slao neki određeni forumaš...

Čestitke Marku na pobedi, pohvale Petru na fenomenalnoj organizaciji. Rezultatima manje -više zadovoljna, hvala svima još jednom na glasovima u polufinalu, posebno chodi i Marku za 12 i 7 poena.

Što se printscreenova tiče, prijave:tetsujin, Anhel, polufinalni glasovi:zeleni, Tinte, finalni glasovi:Endrega, Majsta94. Naravno i prijava i glasovi organizatora. :D

@Petar jel neko pogodio pobjednika na kladionici? Ja se ne mogu sjetit jel sam stavio BtB ili Normandie

Čestitke Marku na pobedi, pohvale Petru na fenomenalnoj organizaciji. Rezultatima manje -više zadovoljna, hvala svima još jednom na glasovima u polufinalu, posebno chodi i Marku za 12 i 7 poena.

Što se printscreenova tiče, prijave:tetsujin, Anhel, polufinalni glasovi:zeleni, Tinte, finalni glasovi:Endrega, Majsta94. Naravno i prijava i glasovi organizatora. :D
Šesti atečment ovako pošto ne mogu više od pet:

Attachments

• 1.webp
    1.webp
    37.5 KB · Views: 7
  • 2.webp
    2.webp
    30.6 KB · Views: 5
  • 3.webp
    3.webp
    19.2 KB · Views: 5
  • 4.webp
    4.webp
    27.9 KB · Views: 6
  • 5.webp
    5.webp
    25.4 KB · Views: 7
U polufinalu sam u zadnji trenutak dao Margy 8, Anhelu 7 iako sam prvo mislio da bi bilo obrnuto. Celo vreme sam mislio da sam time sebe progurao u finale, ali sad vidim da sam bukvalno odlucivao oko njih dvoje :D

To za poen i dva je neverovatno bilo ovog izdanja, a na kraju je i pobeda bila za poen.

Cestitke Marku! (y)
Nisam dala poene, odbio me refren.

Hvala svima na poenima za Sisters On Wire. Ponovo u finale usla nisam, ali volim sto sam pronasla ovu pesmu. Inace, mislila sam da se naslov pesme odnosi na ime, medjutim nije - 'Mėlyna Mėlyna' znaci 'plavo, plavo'.

Pohvale Petru za organizaciju. Bravo!👏

Ja sam dala 12, nije choda.;)

Ovo je definitivno poslednji put da sam koristio ove zakrivljene header-e, svi se zbunjuju, a ja mislio tako je lakše. 😂

Da nisam sjedila, pala bih na dupe kad sam vidjela 12 od Lea. :D

Ostalo prokomentiram kasnije.

Petre, sve je bilo odlično, znaš već. :D

Hvala svima na komentarima na račun organizacije. Zaista sam se maksimalno potrudio da prenesem taj duh muzičkog festivala u ovaj forumski format i mislim da sam u tome uspeo. Falila mi je Estonija za čitav taj koncept, ali nema veze, izdanje je bilo jako po pesmama i bez njih.

Da nisam sjedila, pala bih na dupe kad sam vidjela 12 od Lea. :D

Ostalo prokomentiram kasnije.

Petre, sve je bilo odlično, znaš već. :D

A ja mislio pala si kad si videla da je ipak pogodjena pesma u foto-finisu :p :ROFLMAO: Kamuflaza je definitivno napredovala moram priznati ali ipak realno.... ko zna, zna :cool:

E da mogu da ovako telepatski namestam brojeve kako ti citam muzicki ukus, taman da ti namestim da na ovom sledecem FSCu izvuces mene kao zadatak pa da lepo sa nekim mojim izvodjacem zasijas u punom sjaju :p Opcija bi bilo na pretek, ne bi se mucila uopste :D

Win-win scenario, realno.

11. mesto je puno vise nego sto sam ocekivao. Druga opcija mi je bila 'Bad Idea' isto tako od BC koja je puno vise takmicarska ali ova pesma mi se previse svidela i nisam imao srca da je ne posaljem. Hvala za 12ice Marko u pf, Filhy u finale, i choda i u pf i u finale i svi ostali koji ste glasali :love:

Odgledao sinoc reprizu FSC-vizije i za divno cudo pogodio sam pobednika, iako od mene nula poena u finalu, a 2p u pf-u. Pogodio sam da ce na drugom mestu biti Beyond the Black.
Tako da cestitke Marku na pobedi. (y) Zao mi je sto BtB nisu pobedili; od mene 4p, ali vise nije moglo. Na zalost.

Ne mogu da verujem da je Leo u TOP 5, a da se meni dopada njegova pesma. 😲 Stvarno moram zabeleziti ovaj FSC, kao i zbog toga sto mi se dopala i Filhy-ova pesma.
U Bottom 5 Zygga (12p), Nexx (10p) i Santiano (3p); ok vazi. 🙄 ZYGGA - Nenoriu Gyvent Be Tavęs mi je mogu reci najbolja pesma za ovu godinu FSC-a; imao sam je u planu slati sada, ali sam mislio da nece dobro proci, a i prizeljkivao sam da neko drugi posalje. Vaidas sam hteo da saljem sa istom pesmom, tako da je kod mene visoko. Za Scooter sam mislio da je ranije slat, pa sam odustao. Sisters On Wire sam hteo sa nekom drugom pesmom koja je po meni mozda vise "catchy".
Drago mi je da se jos nekom dopala moja pesma.🙂

A organizacija FSC-vizije je bila skoro pa savrsena (falio sam u finalu). 😒

Ajd dobro. Najbolji FSC do sada i bas sam uzivao. Cestitke na svemu. 👏👏👏

Back