Zar ovo nije bila teška tema?Blokiran ceo USA i artist koji nikada nije bio na FSC-u? I prošla je bila preteška tema, mislim da je vreme za malo liberalniju i kreativniju temu.
Ali niko nije ništa loše rekao za tvoju temu. Za mene je samo bila teška, a to je kao što kaže Miloš, individualno. Ne zbog ograničenja ili slično, ali meni su generalno geografske/jezičke teme teške, jer su mi artisti uglavnom locirani u istom predelu. I ne treba nikome da se dodvoravaš, u do u!Bukvalno ovi novi ni ne znaju šta je teška tema, a kmeče. Ne pada mi na pamet da se izborom teme dodvoravam bilo kome, imao sam jednu dosta težu u opticaju, ali prosto sam imao osećaj da je vreme za nešto lakše.
U Stormlandu!Gdje su tvoji artisti locirani Stormže, na Beverly i Hollywood Hillsu?![]()
Ja ih sakupljam.Back on-topic:
Ne mogu da verujem da sutra već šaljem podsetnike. Glasajte ako ne želite podsetnik!
Ne ne, kod mene cete moci slati sta god da zelite, osim sto cete biti strasno limitirani #StayTuned
Moj prvi fsc je bio Stevanov fsc. Oprostite, aliiiii... zadatak - koreanac, između 40 i 50 godina, debitant, rođen u Koreji, pjesma na korejskom i svašta nešto... Slom živaca.Ni meni nijedna tema nije bila teska. Novi forumasi stvarno treba da prodju kroz neku Stevanovu organizaciju
Secam se jedne njegove teme kada sam ja bio relativno nov forumas. Izvlacili smo zadatke iz razlicitih sesira i ja sam dobio zadatak da posaljem muskarca koji ne peva na egleskom, koji je stariji od 40 godina i bila je jos jedna zackoljica u zadatku, ali se ne secam koja. A pritom moj zadatak je bio medju najlaksim
A secam se da je imao i neku pretesku temu sa kodovima, ali to mi bas ostalo u magli i ne secam se kako funkcionisalo.