228. FSC - Inspired

Mislim da nece biti nista od toga, tj. mislim da ce biti od tebe jedna lepa nula, osim ako i samog iznenadis pa das koji poen.
Prva prijava nije prosla, jer sam predvideo da je izvodjac u duetu pobedio.

Videcemo, mozda se iznenadim(o) pozitivno :D

Jao kakvu pesmetinu je Bebi poslao! Sad ako ne uđem u finale i budem dostojno plasiran nema više truda molim vas! Slali smo i džigerice i kavijar i bezukusne splačine pa ništa, sad mora nešto majku mu!o_O

Dobih zadatak ,koliko inspirativan toliko težak. Treba izabrati.. mnogo imena među njima nađem i setim se nekih starih prijatelja 😂 a jedan veoma aktivan forumaš ima raznoliku diskografiju. Oči će da mi ispadnu dok sve nađem. I dan danas je popularan ovde

Ju šta vas je bilo..gde sam ja bio bre tih godina? Mnogo sam propuštao..A ovaj forum je čudo( ko zna na koga ću da naletim među nickovima)

Ja sam mislio da ce mi biti lakse da odgovorim na zadatak, ali na kraju sam ipak uspeo da nadjem nesto lepo i posaljem 🤭🤗

Svoj poslati predlog smatram zicerom, nadam se da me nećete pomešati sa Leom. Al' šta znate, možda je zicer za mene hladan kao špricer.

Odlično! Mislim da je idealni trenutak da pesma zablista, zapamtite ovo je SONG contest. :love:

#NikoKrozIstoriju

82. FSC - In Memoriam

Dok teku prijave za ovo izdanje, iskoriscemo vreme za prijave da se prisetimo mojih 10 organizacija sa starog foruma kroz revijalni deo. Danas cemo posvetiti paznju mojoj prvoj organizaciji, a od sutra nastavljamo dalje. Pre cak 9 godina :eek: sam imao cast da po prvi put "ugostim" FSC i tema je bila ... morbidna. Forumasi su na ovo izdanje trebali slati pevace koji vise nisu sa nama. Iz postovanja prema pokojnicima drugih restrikcija nije bilo, a top 5 je bio pun hitova. Zbog ovog izdanja :amin: smajli je postao dosta koriscen na forumu, ali ga ovde nazalost nemamo :(
1🇺🇸 Whitney HoustonI wanna dance with somebodyLeo155
2🇬🇧 Amy WhinehouseRehabJosipa.149
3🇺🇸 Etta JamesSomething's gotta hold on meBebi131
4🇺🇸 Peggy LeeFeverlilmonster124
5🇺🇸 Frank SinatraMy waytetsujin121

Attachments

Zanimljiva tema, ispucavali su se hitovi. Meni prvi na pamet pao Kurt iz Nirvane, ali prema popisu pjesama izgleda mi kao da bendovi nisu dolazili u obzir.

Kad smo kod "In memoriam", gledajuci u brojeve i forumase koji su ucestvovali........moram sa zaljenjem da (se) podsetim i napisem da BoyanSerbia vec neko vreme nije sa nama :( Secam se da je na starom forumu imao avatar Nindza kornjace (Mikelandjela) i bio je veliki fan Karleuse. Ucestvovao je, naravno, i na FSCu.

Nazalost, nemamo vise arhivu njegovih postova ali nam ostaju pesme koje je slao na FSC kao uspomena na njega i ovaj FSC je ujedno dobra prilika da se njega setimo.... kao nekog sa kim smo delili ovaj virtuelni prostor sve do njegove tragicne smrti.

Laka mu zemlja, neka pociva u miru 🙏

Ako nekome slucajno nisam vratio, javite se, do sad sve pesme su prihvacene.

Kad smo kod "In memoriam", gledajuci u brojeve i forumase koji su ucestvovali........moram sa zaljenjem da (se) podsetim i napisem da BoyanSerbia vec neko vreme nije sa nama :( Secam se da je na starom forumu imao avatar Nindza kornjace (Mikelandjela) i bio je veliki fan Karleuse. Ucestvovao je, naravno, i na FSCu.

Nazalost, nemamo vise arhivu njegovih postova ali nam ostaju pesme koje je slao na FSC kao uspomena na njega i ovaj FSC je ujedno dobra prilika da se njega setimo.... kao nekog sa kim smo delili ovaj virtuelni prostor sve do njegove tragicne smrti.

Laka mu zemlja, neka pociva u miru 🙏

Od čega je umro beše ?

Nazalost, nije mi poznato tacno od cega je ali bio je bolestan........i mislim da mozemo da naslutimo :(

Back