228. FSC - Inspired

Ja moram reći da sam prvo najstrašnije hejtovao Nikinu pesmu i spot a posle mi se pesma čak i dopala. To joj je uspeh kao da je pobedila 🤣

A najgora stvar koju sam uradio na ovom FSCu jeste ta da sam tokom glasanja u finalu kopi pejstovao poene i pisao i brisao dok sam razmišljao kako ću glasati i slučajno sam izostavio Linkin Park. Ja javno moram da se izvinim Leu što nije dobio niti jedan poen od mene ali najiskrenije je to bila ne namerna greška. Sledeći put ću morati pažljivo da sastavim poene i tek nakon što sam 3 puta pregledao da li sam dobro napisao da ih tek onda pošaljem 🤣

Nika je od mene dobila 12, steta sto je ispala :(

Inace nisam znao ovu pesmu od ranije, nasao sam dok sam trazio za ovo izdanje i na kraju sam zamalo poslao Katy Perry - Rise i u bukvalno zadnji trenutak sam se ipak odlucio za Annu, prvibitno sam mislio da ce se izgubiti u ovoj konkurenciji, hteo sam da je cuvam za neko drugo izdanje, ali ocito sam dobru odluku doneo, drago mi je da vam se svidela, hvala momari na inspiraciju i MilanB sto mi je zadao zadatak koji me je doneo do pobede :love:

Niko, čestitam! ❤️

Inače, @Ro97 je imao najbolju pjesmu izdanja. Baš mi je bilo drago kada sam vidjela da je netko poslao Pusti, savršena mi je pjesma. Više me razočarao taj neprolazak, nego Sarin. :D
Hvala Margy, sudbina je htjela da me ti i Marko izbjegnete u pf i ja tu ništa ne mogu, iako je nekad sranjce, upravo je to i čar fsca da moraš malo imat i sreće sa forumašima u pf, žao mi je što je ispala jer pjesma je stvarno super, zahvaljujem Niku i dodu na 12 🙌

I meni je strašno krivo da Ro nije otišao u finale, Nika je bila mojih 12p, a Anna odmah iza, pa je i u finalnoj konkurenciji dobila 12p.

Hvala na glasovima u pf: Niko, tetsujin, Storm, McSteamy, Stole i Filhy. 🤗

Niko, bravo i za temu i organizaciju zadataka i još jednom veliko bravo za pobedu! 🙌

Last edited:
Čestitke Niko na pobedi i na organizaciji. Od mene ipak bez poena, ali s obzirom da sam ti ja dodelio broj, na neki način jesam sudelovao u tvojoj pobedi.

Što se tiče mog predloga, zadovoljan sam ostvarenim rezultatom. S obzirom da sam dobio previše lak zadatak, nisam hteo da šaljem izvođače koji su mi poznati. Odlučio sam da nasumično biram izvođača i tako nakon nekoliko pokušaja naišao sam na Thorsteina i Shackles i znao sam da će to biti moj predstavnik na ovom izdanju. Na kraju top 10, tako da super.

A jadna Delta nikako da udje u taj top 10. I sa Wings kod mene je bila 11. i zbog toga je mogla da se salje kao Dzoker i sad opet 11.

Inace kad sam vec pomenuo deja vu od musko zenskog izdanja, tada je rintintin isto bio treci i sad opet treci sa mnom i Majstu u top 3.

@Niko čestitke za pobedu a ujedno i priredbu koja je bila sjajna. Moram da napomenem da sam prezadovoljan plasmanom jer nisam očekivao prolazak u finale. Da je @Leo Cezar biti lako,Leo bi bio svako😂 Jako težak zadatak i izbor,a Vislovo mi je bila druga opcija jer prvu nažalost nisam mogao da pošaljem. Hvala svima koji su glasali ❤️‍🔥🙈
Ovo su moji poeni u finalu, da napomenem da se od polufinalnog glasanja mnogo toga promenilo s tim da su kod mene 10 i 12 mnogo poboljšale utisak od ranije. Dve predivne pesme i drago mi je da je jedna od njih pobednik!
Thorsteinn Einarsson - Shackles 1 poen
2. Delta Goodrem - The river 2 poena
3. Shakira - Objection (Tango) 3 poena
4. Muse - Won't stand down 4 poena
5. Young The Giant - My way 5 poena
6. Mariah Carey - Prisoner 6 poena
7. SVRCINA - Astronomical 7 poena
8. Linkin Park - Breaking the habit 8 poena
9. Anna Rossinelli- Somebody like you 10 poena
10. James Morrison - I won't let you go 12 poena
Edit: Zapravo posebnu zahvalnicu dugujem @Replay @Niko na visokim poenima to tek sada vidim 😂

Last edited:
Ma nema sanse cak i kad bi to bilo dozvoljeno😅

Rekla je Ivana da ima 2 prijave, sigurno su u pregovorima.

Nemamo još uvek, pošto smo imali neka neslaganja oko predloga jedne od tema.

Ajde nova tema danas.
Mogu ja da organizujem, ali mislim da je rano da ponovo preuzmem organizaciju, bolje neko novi. :LOL:

Čestitke pobedniku tj. organizatoru 😁👏 Pesma mi je bila prva ispod crte u finalu, zamalo poen da bude..
Hvala svima na poenima u pf-u za Željka, a najviše hvala euroniku na 12 poena 😇

Moram da kažem da stvarno nisam očekivao toliko loš rezultat za moju pesmu, ali dobro.

Moji poeni:
12p Svrcina - Astronomical
10p Young Giant - No Way
8p Elina Born - Linnuteid
7p Thorsteinn Einarsson - Shackles
6p Serena Ryder - Utopia
5p Muse - Won't Stand Down
4p Linkin Park - Breaking The Habit
3p Vremya i Steklo - Vislovo
2p M. Pokora - Tombe
1p Delta Goodrem - The River

Back