Ma znam. Mada, tehnički ako bi postojala mogućnost da se šalju i zemlje koje se nisu kvalifikovale (tipa Italija) onda tema i ne bi morala striktno da bude vezana za SP.
Pa to je samo neka moja ideja, možda ima boljih varijanti. Ali svakako moramo imati i neke zemlje koje se nisu kvalifikovale jer 32 nije dovoljan broj zadataka.
Meni lično ne smeta i da se dodeljuju konkretne zemlje kroz zadatak, ali kapiram da mnogi ne bi voleli da im zapadne S. Arabija, Iran, Katar...
Ma OK, svakako za sad samo razmenjujemo mišljenja. Videće se još šta će biti tema.
Btw preslušavam finale, za koje moram reći da mi je odlično i ne pamtim da mi se desila situacija da ću biti manje - više zadovoljna koja god od pesama u finalu da pobedi.
Pa može se olakšati da bude broj po federacijama kao na SP pa dodatno još po 1 više u svakoj federaciji da se svi mogu prijaviti. Znaci na SP su 32 ekipe a federacija je 6. Dakle bilo bi 38 mogućnosti (sada je 34 prijavljeno). Kada se neka država rezervira iz neke federacije, može se odabrati druga. Dakle dobiješ Afriku pa si biraj koju zemlju želiš. I slično.
Npr. UEFA ima 13 mjesta ako se dobro sjećam. Ovdje bi bilo 14. Itd.
Ako zaista bude dodatno zainteresiranih, može se dodatno povećati za 1 sve federacije osim UEFA-e jer je u njoj najviše zemalja. Čak bi to i bila najbolja opcija. Da UEFA ima svoj originalni broj, a ostalim federacijama se povećava za 1 (i opet dodatno za 1 ako bude potrebe).
Prezentacija rezultata kao po skupinama i knockout sistemu. To sam radio mislim 2018.
Misli na regularno izdanje valjda, Specijal je što i ime kaže, neka vrsta specijalnog izdanja.
Mada, možemo jednu sezonu da prođemo i bez njegove organizacije.
Specijal je lepo odrziti, ali da traje 3-4 dana revija pobednika i toliko i druga sansa, znamo pesme (uglavno), znamo pobednike, znamo 95% nas ko ce sta da salje, nema potrebe da se 2 nedelje na to potrosi.
Glasao, 36:22 za prvo polufinale. Finale vrlo dobro, taman se našlo 10 pesama za poene, ostalih par pesama takođe je moglo da dobije poen... Nadam se pobedi 12-ice, ako ne bude tako, onda bilo ko iz top 5. Iako je sve super, radujem se novom FSC-u jer od ovog mi ostaje gorak ukus u ustima #nistalicno
Govoreći o sledećem izdanju, ukoliko je neko voljan da se prihvati organizacije (u slučaju da pobednik ovog puta prepusti), prijavu može poslati Milošu, Milosu-S i meni.
PRESEK
Do sada je glasalo 22/34 forumaša,što znači da do sutra u 19h treba da glasa još dvanaestoro. Podsećam da je do kraja glasanja ostalo manje od 18h. Podsetnike sam hteo da šaljem još u 19h ali nisam bio kod kuće. Poslaću ih sada u PP.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.