233. FSC - World Cup

Meni je bilo pretesko sa CONCAFA. Sve druge federacije mogu, samo ne oni. Jos su imali najmanji broj ucesnika. Eh, srece.

Cestitke Dodo. Volim kad pobednik osvoji moje poene. Live verzija je bila odlicna. Svakako zasluzeno. 👏

Nisam očekivao ovako visok plasman, zahvaliću se sutra svima na poenima... :whistle: Bio sam se prijavio po treći put za organizaciju FSC-a :ROFLMAO: i u poslednjem trenutku povukao prijavu jer se na forumu diskutovalo kako bi bilo dobro da poslednja tema u godini bude vezana za SP. Sjajan pobednik, čestitke @dodo, mojih 7 poena. (y)

Čestitke @dodo , tvoja mi pesma danima svira, i jurim ljude okolo da im je puštam.
Čast mi je bila biti u ovako jakom finalu.
@Stole i tvoja mi je pesma vrh
Hvala svima, ako nisam već rekla.

3exMEjX.png

IdHzSIw.png

Mene raduje što su za moju pesmu glasali forumaši koji me uglavnom ignorišu. Sutra ću pogledati detaljno.

Volim što su u polufinalu prošle sve pesme koje su od mene dobile poene 🥰

funny-asian.gif

Hvala vam, malo mi je sve w o w! :love:

Hvala domaćinu, divno izdanje, baneri divni kao što rekoh!

Yuqi sam hteo da pošaljem na kpop, ali je izvođač bio zauzet. Eto, sada se potrefilo, mada sam se opet premišljao.

Zahvaliću se pojedinačno kada prelistam glasove. ❤️

Što se tiče organizacije prvog sledećeg izdanja u 2023. nije mi problem da opet osmislim i organizujem temu, ali bih pre organizaciju prepustio:
@Ro97 (zato što sam posle njegove pobede ja organizovao),
@rintintin (jer je moja 12 ovog izdanja), ili
@Erin Navan & @Tinte , veliki fanovi igre i izrazili su želju da budu organizatori.​

Last edited:
Back