Vreme je da napišem komentare za svaku pesmu pa da pošaljem glasove. Moram reći da mi je bilo izuzetno teško da poslušam sve pesme jer ja generalno ne volim ovakav stil muzike koji je dominatan bio na ovom fscu ali opet, treba dati šansu svemu i ne znači da to što na nešto nisam navikao, da to nešto nije dobro. Hvala svima koji ste slali pesme i neka najbolji prođu u finale i neka tamo najbolja pesma pobedi.
Prvo polufinale:
0
1. Aleksandra Kovač - Boginja - Jako dobra pesma. Volim Aleksandru Kovač generalno i njen glas mi prija. Žena moja se takođe bavi pevanjem i to redovno pa i njeno mišljenje dosta uzimam u obzir kad komentarišem nečiji glas. Njoj se Aleksandrin glas ovde ne sviđa a meni se sviđa. Tako da i to je dokaz da svako ima neki svoj ukus. Ne znam šta je s ovom pesmom ali ima nešto magično u njoj što me tera da slušam. Ovo je pesma koju ću sigurno nastaviti da slušam i u budućnosti! 10/10
0
2. Allegro Bend - Anđeo - Pokušavam da ispratim tekst onako lepo i da se udubim u ono što su ovde hteli da iskažu. Pesma kao pesma ima ritam, nije tek onako zaboravna ali opet se u nekim momentima pesme izgubim. Tako da neka konačna ocena za pesmu bi bila 8/10
0
3. Ana Bekuta - S tobom bar znam gde je dno - Prva reakcija moje žene je bila - "šta to slušaš čoveče?" Dakle za sve postoji prvi put pa i za mene da slušam ovakve pesme. Ne znači da mi se ne dopada, samo znači da ovo nije nešto što inače slušam. Ana ima jako dobar glas i generalno može da prođe pesma ali videću koliko će mi na kraju biti visoko ili nisko jer dosta zavisi od mog konačnog utiska svih pesmi na ovom izdanju. Individualna ocena 7/10
0
4. Ceca Slavković - Pola pola - Ja sam sa ovom pesmom doživeo pravi ringišpil. Na prvo slušanje je bilo MUČENJE. Mučio sam se da poslušam koliko sam mislio da ova žena zavija. A onda mi je ušlo u glavu i nekako sam prihvatio i njen način pevanja i reči i tu neverovatnu zaraznu melodiju. 10/10
0
5. Darko Radovanović - Vreme da se rastaje - Odlična stvar. Trebalo mi je par puta da je poslušam da bi proradila kod mene ali mi se jako jako dopada. Hvala onom ko je poslao. 9/10
0
6. Dušan Svilar - Pogledaj - Dušan ima predivan glas. Čista umetnost. Za njega sam navijao kad su bile Zvezde granda i kad je bio na vrhuncu svoje popularnosti. Sviđa mi se ovo. 9/10
07. Emina Jahović - Vukovi - Sviđa mi se ova pesma. Jedna od retkih Emininih pesmi u kojima uživam! 10/10
0
8. Goga Stanić - Sve je laž - Zaboravno. 5/10
0
9. Hurricane - Čaje šukarije - Ne prija mi ovo prosto. Od njih volim jednu ili dve pesme i to je to. 2/10
10. IrieFM - Putevi - Onako. Muzika ima tu neku misteriju u sebi. Glas mu je jako jako dobar. Nešto mi kao fali ali posle par slušanja bude bolje. 9/10
11. Madam Piano - Da tebe nema - Jako lep glas i mnogo mi se sviđa melodija ove pesme. Baš sve što mi prija u jednoj pesmi. Bukvalno prođe 5 ipo minuta kao da sam trepnuo! 10/10
12. Marija Mikić - Jul - Zanimljivo ali nema ništa to posebno u sebi što bi me nateralo da kažem wow ili kao ovo mi se izdvaja. 7/10
13. Milica Todorović - Konačna odluka - Trudi se da prenese neku emociju, i donekle je uspela u tome ali opet nekako meni nije leglo. Ona ima dobar glas ali pesma kao pesma ništa posebno. 6/10
14. Neverne Bebe - Dvoje - Ovo znam i od ranije. Neverne Bebe su mi jedan od omiljenih bendova i kao klinac sam išao na njihove koncerte. Ja sad imam 28 godina a na njihove koncerte sam išao sa 13, 14 godina. To dovoljno govori o tome koliko mi je ovaj bend u srcu i koliko mi prijaju njihove pesme da čak i posle 13 14 godina, njihove pesme utiču na mene i to još jače nego tad. 10/10
15. SevdahBABY & Djixx - Izvini dušo izvini - Sredina neka. Niti je loše niti je previše dobro. 6/10
16. Slavica Ćukteraš & Al Dino - Zrno otrova - Ne sviđa mi se. Legende u svom poslu ali nije moj fax. 3/10
17. Tanja Savić - Sestre po suzama - Odlična. Verovatno favorit na ovom izdanju. 10/10
18. Tijana Bogićević x Sara Milutinović - Širina - Dobra je pesma. Takođe verovatno favorit da pobedi ovde. Ko god je poslao, puca na pobedu. 9/10
19. Željko Vasić - Sve što imam i što nemam - Bilo mi je potrebno malo više vremena da mi ovo slegne ali jednom kad je selo, dobro je 8/10
Drugo polufinale:
01. Aleksandra Prijović - Bogata sirotinja - Jako dobar početak drugog polufinala. Mnogo si poleteo pa moliš za milostinju. Zju. Moraš dobro da se skoncentrišeš da bi razumeo dubinu teksta... A uz sve to, njen glas je kidalica. Apsolutno prija! 10/10
02. Amadeus Bend - Lažu te - Popularna je ovo pesma bila. Gde god se okrenem čuo sam je. Prija mi da je čujem i sad! 9/10
03. Boris Subotić - Skok do svemira - Nisam ovo nikad pre čuo i dopada mi se. 8/10
04. Cvija - Za volanom - Jedino što mi je ovde jako dobro je taj ritam koji je užasno zarazan. Meni ovde tekst nikakvog smisla nema ali melodija je zaraza čista! 8/10
05. Dobrovoljno pevačko društvo - Zemlja - Ovo je dosta staro i dobro. Sviđa mi se ovo. Jako lepa pesma i kandidat da kod mene bude u vrhu. 9/10
06. Đorđe Miljenović - Čuvam te - Sky u akciji. Odlično! 9/10
07. Goca Tržan - Stoperka - Od Goce postoji par pesama da kažem da mi prijaju a to su Strašilo. i Haljina. Ova pesma Stoperka mi prosto ništa ne radi. Bukvalno prođe cela pesma i kao, šta sam slušao? Ne ostavlja neki jak utisak na mene ova njena pesma. 5/10
08. Gordana Lazarević - Vidovdan - Legendarna pesma. Baš baš prija. Uvek i jeste. Ovo je onako da upališ i kreneš da pevaš zajedno sa Gordanom. 10/10
09. Ilda Šaulić - Sve zbog ljubavi - Uh. Ne prija. 2/10
10. Luis - Mećava - Legenda i njegova legendarna pesma! 10/10
11. Margita je mrtva - Baš volim što ti je lepo - Ovo je da poslušam par puta zbog FSC-a i da zauvek izbrišem iz sećanja ako je moguće. 0/10
12. Marko Mandić - Nedodirljivi - Onako. Sredina neka. 5/10
13. Nataša Bekvalac - Tajne - Ne mogu da kažem da mi se ne sviđa. Eto ima nešto što mi očigledno prija bar malo u ovoj pesmi i ako Nataša nije neko koga bi se ja setio da pošaljem ikada. 7/10
14. Saška Yanx - Sori not sori - Dobra mi je Saška uvek. Oduvek bila. I ova pesma je dobra stvar. Pogotovo tamo u sredini. Kida baš. Njen glas me oduševljava prosto. 10/10
15. Sharks Snakes & Planes - Sound Of Sirens - Hm. Interesantna stvar ali baš mi odudara od teme

Nije to nužno loše ali ono u jednom momentu sam zaboravio da je ovo FSC Volim Srbiju. 8/10
16. Sloba Radanović - Kocka - Ovo sam slao na Srboviziju kad je Sloba objavio pesmu. Jedna od retkih pesmi koja me je baš baš zarazila. Ono ne mogu da prestanem da slušam a znam da peva Sloba kojeg inače ne mogu da slušam ono šanse nema ali ova pesma ko da je droga bre! 10/10
17. Teodora Džehverović - Most na Adi - Od Džehverovićke volim pesmu i linija i to je to. Ova je onako sredina neka. Ne radi me. 6/10
18. Zlatni prsti - Ima nešto u tebi - Dobra, solidna baladica. 8/10