234. FSC - Ja volim Srbiju

Hahah. Najgore u smislu, sto napokon pohvalim Leovu pesmu i budemi medju boljima, ponada se sigurnim poenima i na kraju izvisi.
Jedino sto je dobro bilo, to sto moji poeni nisu imali nikakvog uticaja na ukupan plasman. 😁

Videćemo Å”ta će reći kristalna kugla kad izanalizira ko je kako reagovao na čije ocene.
Pa to je viŔe Ŕesto čulo, da ne kažem educated guess.
(Kako se kaže educated guess na nekom od ex-yu jezika?)

Najgore?? Mozes slobodno opet tako da mi das poene, ja se ne ljutim! šŸ¤—
To se u mom selu kaže: "Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno."

EDIT
A, da...
Glasajte za @Stefan28
Ako vam educated guess nije pomogao, pogledajte u pasulj.

Beans And Rice GIF by It's Suppertime

Nista. To su 2 dodatna poena u pf-u ili u finalu (ako prodjem🄺).

E, da. Interesantno mi je da nismo poslali Lenu Kovacevic (neko bi rekao zicer).

Ili nije dobio odgovarajuci region.
U prvi mah (bez provere) sam bio ubedjen da je bila vise od 5 puta, tako da sam nju automatski izostavio. Tek tamo pred sam kraj prijave sam gledao koliko su neki imali ucesca i onda video da Lena ima 5.

I ja sam pomislio da je bila viŔe puta, ali to nam se verovatno pomeŔalo sa Srbovizijom :ROFLMAO:

Ili je dobio Jokera, a ko ga dobije ne može da Å”alje izvođača sa top 5 plasmanom :LOL:

Zasto niko ne glasa?? :cry:
Ja, recimo, zato Ŕto nekome moram da dam i taj 1 poen, pa sad moram, uz priličnu neprijatnost, da presluŔavam pesme koje sam eliminisao. :oops:

Å to je najjače, ja ovde na temi imam sasvim dobre komentare i ocene, ali sam prilično siguran da ispadam. šŸ˜„ Na Zajedničkom sluÅ”anju mi je dobra većina komentatora, onako na kulturan način, stavila do znanja da mi pesma "ne valja". šŸ˜

Last edited:
Ufff, ovo se bas oduzilo, ali dobro jos malo.
Komentari na moju pesmu su dobri, ali zadovoljan sam takodje svojim izborom na ovom izdanju.
Videcemo sta ce strucni da kaze, da ne bude opet soking ispadanje 🤭

Bice krace glasanje u finalu, ocekujte u sredu vece finale ;)
Glasove je poslalo 24/37 forumasa :giggle:

Last edited:
Back