Pa ima i nas zarobljenih u tom vremenu!Jao, ajde više s tom Srbovizijom, nije 2010. godina!
Nikad ljut, svaki put doprinosim gledanosti i odazivam se pozivima. Bebi Dol nikad ne ispali rijaliti kad su dobre pare.Postoji urbana legenda da su neki ljudi i dalje ljuti zbog Forumskog Survivor-a 4.
Bila bi. Ali mi forum kaže da nisam dovoljno privilegovan pa radi toga ne mogu da otvaram temeOće li više tema?
Moje predviđanje: Pesme iz država koje imaju svoj Survivor
Neka bude tako kad mora takoNista Destry radis trecu veceras, cekamo Lošmija i to je tako.
Ma lezite da spavate, tema najbolja uz kaficu.
Ivana i Milos-S su meni predlozili da ja organizujem FSC u cast Erin Navan, ali sam nazalost morao da odbijem. Iz vise razloga, a dva najbitnija su to sto nisam spreman da organizujem i trenutno sam knap sa vremenom (ajd to bih nekako izgurao). Ne znam, moj predlog da za taj FSC organizator bude upravo Destry94, jer je najbolje poznavao Erin.Što se nove teme tiče, imamo u planu da prihvatimo Mickyjev predlog iz IN MEMORIAM teme, tako da bi išli Erinini izvođači, ali naravno uz prilogođavanje uslovima, s obzirom da ih nema baš mnogo. Trenutno se dogovaramo oko organizatora i svega ostalog, ali zanima me svakako i mišljenje vas ostalih.