237. FSC - Women's Day

Cestitke, Petre! Bravo!
Napokon da i tvoja pesma kod mene bude u vrhu. S obzirom na to da skoro uopste ne razmenjujemo poene ovo je ravno cudu (ako se ne varam, racunajuci samo finala ja sam tebi do sada dala 4 poena , a ti meni nijedan).

Replay, pohvale za organizaciju.

Hvala svima na poenima za Silviu, posebno Ivani za 12-icu.

Postoji urbana legenda da su neki ljudi i dalje ljuti zbog Forumskog Survivor-a 4.
Nikad ljut, svaki put doprinosim gledanosti i odazivam se pozivima. Bebi Dol nikad ne ispali rijaliti kad su dobre pare.

Ja idem da spavam, a ionako sam direkt till final i ne moram da čekam 00:00:00 da pošaljem banger.

Je li to Destry94 nece da otvori temu bez mene? 🥲
Nije kafa, ali je caj. Kao Endrega.
Što se nove teme tiče, imamo u planu da prihvatimo Mickyjev predlog iz IN MEMORIAM teme, tako da bi išli Erinini izvođači, ali naravno uz prilogođavanje uslovima, s obzirom da ih nema baš mnogo. Trenutno se dogovaramo oko organizatora i svega ostalog, ali zanima me svakako i mišljenje vas ostalih.
Ivana i Milos-S su meni predlozili da ja organizujem FSC u cast Erin Navan, ali sam nazalost morao da odbijem. Iz vise razloga, a dva najbitnija su to sto nisam spreman da organizujem i trenutno sam knap sa vremenom (ajd to bih nekako izgurao). Ne znam, moj predlog da za taj FSC organizator bude upravo Destry94, jer je najbolje poznavao Erin.
Sto se tice predloga oko izvodjaca, ja sam za to da iza svakog izvodjaca stoji broj, pa sta ko dobije. A ako ima manjka izvodjaca, onda da uvedemo dzoker gde bi se slale njene 12-ice. Ipak ce to biti revijalno-takmicarski FSC. Znam da se nece dopasti ovako ogranicenje na jednog izvodjaca, ali bar bi se znalo na koju stranu da se istrazi.

Back