237. FSC - Women's Day

Bolje da se sumiraju muzicki pravci koje je slala, pa u tom duhu da se odrazi njen duh kroz FSC.

Pa može i tako. Nekako je logičnije s obzirom da se malo izlazi iz okvira pravila samog takmičenja (zbog ponavljanja izvođača). Mada je dobar predlog i ovo što je Boxy dao.

@Bebi, gledala sam spisak izvođača i rekla bih da joj je dosta širok spektar.

Ja sam mislio da će to biti posebno takmičenje, a ne regularno FSC izdanje ?

@Ivana
Meni bolje zvuči da se dominantni žanrovi izdvoje, makar i bio širi spektar to znači više prostora za takmičare.
Ovako da se ograniči na konkretno njene predloge koje je slala je baš ograničavajuće i ne očekujte neki odziv na FSC. Dupliranje izbođača na izdanju mi nema smisla.

A možda bi mogli da dodamo i pesme forumaša Boyan Serbia (nadam se da nisam pogrešio username) koji takođe više nije sa nama, a koga je pominjao Milos-S ovde na forumu. Naravno ako se većina slaže sa tim, ili ipak da ovo izdanje bude posvećeno samo Erin...

@Ivana
Meni bolje zvuči da se dominantni žanrovi izdvoje, makar i bio širi spektar to znači više prostora za takmičare.
Ovako da se ograniči na konkretno njene predloge koje je slala je baš ograničavajuće i ne očekujte neki odziv na FSC. Dupliranje izbođača na izdanju mi nema smisla.

OK , razumem svakako poentu. U međuvremenu je i Boxy dao dobar predlog, koji bih možda i pre prihvatila.

A šta mislite da budu svi izvođači koji su učestvovali na izdanjima kada je ona učestvovala, jer čak i da stavimo 12, 10 i 8 plus njene opet smo na 80 izvađača što je premalo za 40 forumaša

Ja kad umrem biće dovoljno izvođača za jedan specijal.

Ja sam mislio da će to biti posebno takmičenje, a ne regularno FSC izdanje ?
I ja sam očekivao da će izdanje posvećeno Erin biti posebno organizovano. Recimo, ne u standardnom formatu i bez polufinala, jer mi u ovom slučaju akcenat nije na takmičenju i nadmetanju ko je poslao bolju pesmu, već na tome da se prisetimo pesama i izvođača koje je Erin volela i birala.

Svakako ću učestvovati kako god da se organizuje, samo kažem kako bi meni bilo logično.

Dogovorili smo se ipak da razdvojimo regularno i ovo posvećeno Erin (najverovatnije i Boyanu) u posebno izdanje, pošto ima još posla oko toga.

Organizaciju 238. izdanja dobio je Destry94.

A šta mislite da budu svi izvođači koji su učestvovali na izdanjima kada je ona učestvovala, jer čak i da stavimo 12, 10 i 8 plus njene opet smo na 80 izvađača što je premalo za 40 forumaša
Ovo nije loša ideja ,prva je naravno bolja ali stvarno bi bilo malo izvodjaca

A pa da, sad vidim da ima ovaj novi podforum - u okviru kojeg je bio Božićni FSC. Tu bi bilo prikladnije. I ja se slažem sa @dodo - bez polufinala.

Ugrabih vreme da sumiram utiske, prvo, bravo @Filhy na izboru vrlo interesantne pesme i izvođača, Yebba je prenisko završila. U polufinalu sam joj dala 10p ali me nešto povuklo da pustim live verziju koja me toliko oduševila da se zacementirala na 12 poena. Zapravo, bilo mi je zanimljiv njen način pevanja i oni visoki tonovi, ne znam kako bi to nazvala, američko jodlovanje 😄 ?!? Razmenili smo top poene, nekako od tebe često stignu dobri poeni, hvala 😊

Ovog puta sam napravila takav izbor da zaista nisam znala šta da očekujem, kad baš prijatno iznenađenje da se mnogima svidela te hvala poenima za Raye: 12ce od @dodo kome sam "maznula" izvođača 😊 @MilanB i @cinque, 10ke od @Filhy @Majsta94, zatim @Niko i @EvilSmile koji obično ne vole moje pesme 😄 jedna vanzemaljska 8ca od @zeleni.... I još dosta 7ca i sitnijih poena u vrlo jakoj konkurenciji, sjajno.

Rezultati generalno odlični, u vrhu skoro svi moji poeni.

@Marko, žao mi je što se tako osećaš ali te razumem i nadam se da ćeš nam se brzo vratiti. I sama sam imala, a verujem i drugi, te faze prezasićenja. Samo nemoj da te kao mene to drži 5 godina 😄 Dobro, kod mene su bile više životne okolnosti u pitanju. Uglavnom, odmori se i vrati nam se uskoro!

Back