241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Nije mi nešto leglo ovo izdanje, nijednu pesmu nisam sačuvao za sad. Videćemo kad se slegnu utisci.

Do sada je glasalo 5 forumaša (uključujući i mene). Neću odgovarati sa "primljeno", "upisano" i sl. Samo ćete dobiti lajk na poruku i bićete boldovani u drugom postu temu. Odgovaram jedino ako nešto nije u redu sa glasovima.

Glasao, puno ranije nego na bilo kom izdanju ali sledecih par dana ce mi biti haos i necu imati puno vremena za bilo sta. Plus, pf mi je bilo poprilicno lako za glasanje, top 5 odlican, svi bi dobili 12 na neka razlicita izdanja, 5-4 poena ok, i onda ok-meh na dole. Iskreno posto mi je u celini pf slabije po nekom mom ukusu, bicu razocaran ako ispadnem, ali nazalost svakako ima sanse za to.

Tek sada sam na blic preslusao pesme i prvi utisak mi je da su polufinala dosta neujednacena kao na ESC. Meni je prvo pf zanrovski dosta interesantnije i zanimljivije

I ja sam stekao utisak da je prvo polufinale jače, ali nije neka drastična razlika. Drugo polufinale mi deluje žanrovski raznovrsnije.

Glasao sam, nije bilo napeto jer sam filtrirao pesme koje mi se sviđaju.

Glasalo do sada 10 forumaša. Sporo ide, ali to je i očekivano. Pretpostavljam da će od sutra da krene malo brže kada se završi ESC.

Glasao upravo. Moje pf je korektno, generalno ima dobrih pesama.

Back