Milane, sve čestitke na pobedi i standardno odličnoj, vanserijskoj organizaciji, a pre svega pohvale na tome što si uspeo da se izboriš sa neprijatnim stvarima u vezi čekanja glasova i produžavanja roka u poslednja dva dana!

Drago mi je da sam pogodio pobednika, Ni
ka Santosa.
Ja sam izašao iz nekog okvira pesama koje šaljem jer mi je pesma koju sam poslao bila najoptimalnija sa stanovišta dobijene reči i drago mi je da sam se konačno i ja upisao na ovogodišnju LU. Nadao sam se tome! Dobro je da je katastrofalni živi nastup na Slušanju nije uništio.
12 poena od
@Ro97 mi je kao pobeda!

Ne treba mi ništa više od toga.

Hvala domaćine, Milane, na 12 poena. Biti favorit dvojici prvoplasiranih takmičara je fina stvar.

Hvala i na visokim poenima: novajliji Dracarys, Replay, Stoel, Mrm, Destry i Pokahontas, te na 7 i 6: Stefan, Sparkle i plavi Miloš, kao i još petoro na četvorkama.
Ružno je što mi je finalna 12-ica na poslednjem mestu (Simply Red).

Bravo i
Leo (Lenii) na odličnoj pesmi!
Takođe,
Stoletova pesma (Dreams) je za mene ubedljivo izdominirala na ovom izdanju i ne mogu da se pomirim da ni finale makar nije mogla da vidi.

Pored Zhua, Eticina, Tinteova i Destrijeva pesma su itekako zaslužile finale i sve ove četiri pesme su bile odmah ispod crte za prolazak.