241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Evo sad se ja tresem jer čekam novu temu, Sindikat na aparatima nemamo dovoljno potpisa!

Što se tiče nove teme, čeka se @Pokahontas.
Čestitke na pobedi i takođe pohvale na organizaciji kilometarskog izdanja, mada verujem da je i za mrvicu lakše i lepše kada se završi na ovakav način. :D Od mene 10 poena (12 u pf), vrlo verovatno bi bilo i duplih 12 da se među učesnicima nije pojavio Skillet sa ovom pesmom za koju sam i napisala u poruci sa finalnim glasovima da mi je lično najlepša njihova od ovih koje su učestvovale. Ostali moji poeni u finalu prilično ravnomerno raspoređeni po polovinama, samim tim sam zadovoljna. Hvala svima na poenima - organizatoru, Leu i zelenom na tri "sedmice", Majsti na 6, Petru na 5, Mrmu na 4 i Endregi na 1 poenu - ukupno 41.

Printscreenovi: prijave: Leo Cezar, whisky; glasovi u polufinalu: Petar, Ro97; glasovi u finalu: Replay, Filhy.

Ostalo postavljam naknadno.

Je l' ima naznaka kad će tema ili će za koji dan da se još odmaramo?

Ja se nadam tokom dana, prijavio se za organizaciju, valjda će ući barem da proveri.

Već mi miriše na "specijalno" izdanje. xD

Chestitke MilanB. ❤️
Mnogo volim kad organizator pobedi na necemu. Podseti me mojih slavnih dana na Srboviziji kad sam pobedio na svakoj SSC koju sam organizovao.
Hvala na bodove za Vuntyy
Plan B mi je bila ova pesma :

❤️

Milane, sve čestitke na pobedi i standardno odličnoj, vanserijskoj organizaciji, a pre svega pohvale na tome što si uspeo da se izboriš sa neprijatnim stvarima u vezi čekanja glasova i produžavanja roka u poslednja dva dana! 🏅👏
Drago mi je da sam pogodio pobednika, Nika Santosa.

Ja sam izašao iz nekog okvira pesama koje šaljem jer mi je pesma koju sam poslao bila najoptimalnija sa stanovišta dobijene reči i drago mi je da sam se konačno i ja upisao na ovogodišnju LU. Nadao sam se tome! Dobro je da je katastrofalni živi nastup na Slušanju nije uništio.
12 poena od @Ro97 mi je kao pobeda! 😍 Ne treba mi ništa više od toga. 🤣
Hvala domaćine, Milane, na 12 poena. Biti favorit dvojici prvoplasiranih takmičara je fina stvar. 💪
Hvala i na visokim poenima: novajliji Dracarys, Replay, Stoel, Mrm, Destry i Pokahontas, te na 7 i 6: Stefan, Sparkle i plavi Miloš, kao i još petoro na četvorkama. 😎

Ružno je što mi je finalna 12-ica na poslednjem mestu (Simply Red). ☹️ Bravo i Leo (Lenii) na odličnoj pesmi!
Takođe, Stoletova pesma (Dreams) je za mene ubedljivo izdominirala na ovom izdanju i ne mogu da se pomirim da ni finale makar nije mogla da vidi. 😡
Pored Zhua, Eticina, Tinteova i Destrijeva pesma su itekako zaslužile finale i sve ove četiri pesme su bile odmah ispod crte za prolazak.

Ja sam dao 12 poena za Marina and The Diamonds i u pf i u finalu.. 😌🤭

Dreams je baš bio rizičan izbor. Jasno je bilo da se to neće dopasti mnogima.
Ja sam mislio da će proći i slabije, ali na kraju je malo falilo da uđe u finale.
U svakom slučaju, bravo za Stoleta zato što je pokušao sa nečim netipičnim.

Mislim da ću sledećeg izdanja malo i ja odmoriti od popa.

Ja mislio da ćeš od FSCa ko onaj Marko.
Oće li se on vraćati više?

Last edited:
Back