Samo što mi kao organizatori filtriramo socijalno angažovane teme da bismo izbegli sukobe.to ako je neko dobio ANTROPOLOGIJU, socijalno angažovana pesma![]()

Samo što mi kao organizatori filtriramo socijalno angažovane teme da bismo izbegli sukobe.to ako je neko dobio ANTROPOLOGIJU, socijalno angažovana pesma![]()
znači imaćemo jedno 7 hipi pesama kako bi izbegli kontroverzeSamo što mi kao organizatori filtriramo socijalno angažovane teme da bismo izbegli sukobe.![]()
Apsolutno nismo izbegli kontroverzne nastupe, ali jesmo nacionalističku propagandu.znači imaćemo jedno 7 hipi pesama kako bi izbegli kontroverze![]()
ko barem jednom u životu nije bio na veselju ispod šatora ne zna šta je život...Sa Škorom, "Sude mi"..![]()
Da ti malo ispravim post, kaze se ukus!neukus.
Obožavam što većina kad šalje zadatak šalje tako što razmišlja o meni.Bebi se onesvestio kad je video sta sam poslao.
Na moj predlog se oduševioBebi se onesvestio kad je video sta sam poslao.
boldovao sam rezultat, a ne pesmuDa ti malo ispravim post, kaze se ukus!![]()
Priznaj, koju si pesmu JK poslao?!Bebi se onesvestio kad je video sta sam poslao.
Što se mene tiče ja bih je živu zakopao, ali plašim se da mi opet ne prijave post i lupe ban u sred organizacije.Jel JK spada u "Pogrebna oprema" grupu?
bilo je i toga?ali plašim se da mi opet ne prijave post i lupe ban u sred organizacije.
Nije fala Bogu, nismo mi ni opomene u životu dobijali. Mi smo uzorni građani ove zajednice, al' svejedno se plašimo videli smo kako umeju da lete glave preko noći.bilo je i toga?![]()
čuj meni pričaš, leteo sam dve nedelje praktički ni zbog čegaNije fala Bogu, nismo mi ni opomene u životu dobijali. Mi smo uzorni građani ove zajednice, al' svejedno se plašimo videli smo kako umeju da lete glave preko noći.
Meni je danas u albanskoj temi post izmenjen, uz obrazloženje da je korišćen simbol nepriznate države.. Nije mi jasno zašto onda postoji ta zastava u ponudi u smajlijima..Ma najjače da će vam moje reakcije na vaše pesme doneti plasmanMislim, ja bih voleo al ko što vidite po rezultatima akcija i reakcija mi se ne poklapa.
![]()