243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Nemojte nas kriviti molim Vas, nemamo mi nikakvog političkog uticaja ovde. Na starom forumu ga je i bilo, ovde smo bukvalno Bebi Dol beskućnica. Za rezultate krivite formirane dve struje koje su se sukobile, a koje su nas vidno isključili iz obe zajednice. Mi samo dođemo kao centar zbivanja u ovom momentu.
ma zeza se Pouhatan malo, na kraju krajeva ipak je naše pleme poznato kao pandan Letoniji na ESC i očekivanja su konstantno niska

ma zeza se Pouhatan malo, na kraju krajeva ipak je naše pleme poznato kao pandan Letoniji na ESC i očekivanja su konstantno niska

Saosećamo se sa vama, mi smo United Kingdom imamo neke 5 pobede u prošlosti, sad ližemo patos po polufinalima. Čak nemamo ni vizu za finale.

Bome Bebilend je našao treću opciju pored one dve gore koja objedinjuje obe kategorije!🤩

Hocemo sastanak svih sefica delegacija sa starog foruma, da naprave plan za povratak SSCa.
Bebi Dol je još živa iako je beskućnica. Gde je Jasmina Ana? Poslednje što znamo je da je jednom bila u vestima gde kaže da ne može da živi lepo bez bar 1000 evra.
Ivana Sirena iz Pećinaca?
Mirela Holy i prijave Marija Jurenića na SSC kad izbaci novi singl?

Jasmina Ana nas otpratila sa Instagrama pa ne znamo gde je

Trenutno su tu Bebi Dol, Snezana Djurisic, ova pokojna iz Novog Sada, Lea Kis, Ana Mihajlovski i ne mogu da se setim vise ko je sve bio xd

Ne sećamo se ko je predvodio Slavonski Brod.

Šefice delegacije Vršca su bile Bebi Dol, Ruška Jakić, Margit Savović, Olgica Ceković i Marijana Šura na koju je nekoliko puta pokušano ubistvo, pa lažna sahrana koja se desila i tako to, evo sad je voditeljka ovog izdanja dotle dogurala uvek se izvlačila ko bubašvaba.
Mala Spasenija koja je svim živima pravila pakao!!!

Jedan osvrt organizatora na odgovorene zadatke i kakav smo utisak stekli na osnovu pesama koje smo poslušali:

Emosi: Verovatno su dobili zeznutu kategoriju, al deluje mi da su se najviše potrudili, em tačno odgovorili na zadatak em bili veoma inspirativni i kreativni. Volim što će biti jezivih segmenata na FSC-u.
Denserke: Tačne, polutačne, neke vežbale dobro korake neke ne, ostalim denserkama preporučujemo da popiju nešto pre odlaska na dens.
Regresija: Ovde su veoma zanimljivi troubekovi, vidimo da ste različito inspirisani i to je kul jer tako izbegavamo da stilski nešto bude slično jedno drugom. Dokaz da i u prošlom veku ima svašta.
Baladisti: Sporaći se isto trude da se istaknu, više njih mogu da se nađu u konkurenciji da prvo među sobom izbiju na površinu, pa onda ta koja izbije da zablista u ukupnom skoru. Svi smo svesni da bar jedna od njih će biti u samom vrhu.
Pokojnici: Ovo je možda kategorija gde ste baš uživeli i na priredbi će vaša grupacija biti veoma cringe ali u tome i jeste poenta, skrenuće se dobra pažnja na vas makar vas i prošla malo jeza.
Antropolozi: Vrlo precizno odrađeni zadaci, jedan je bio diskutabilan ali pronašli smo smisao u tome pa neka prođe. Ovde kao na fakultetu, malo smo ozbiljniji ali možemo i da se šalimo.
DŽOKERI: Divetine i Podrumare, svako bira šta mu odgovara.

Iz koje grupe zadataka je stiglo najviše prijava?😄
Ne govorimo to radi tajnosti. Ima ljudi koji ne vole kad se hakuje sistem pa onda provale stvari pre vremena. Mi to nemamo, al znamo da neki imaju i na tome im svaka čast što mogu.

Svaka priča na kraju dobije neki hepi end. :love:

Lepo što je zbrinuo Žeks, nisam znao da je spala na narodnu kuhinju...

Bukvalno mogao je da joj kupi stan, šta se stiso.

Ako ikoga više zanima preostali brojevi su 6, 38, 39.

33
pristigle zvanice.

Na današnje jutro nemamo nijednu prijavu, nešto posle ponoći je bilo pokušaja.

Bebilend bira između dve pesme jer ne zna kakav efekat da stvori, možda možete vi pomoći? Čega ste gladni od nas?

Prvi efekat je "woow i vi umete da budete moderni"
Drugi efekat je "ma tipičan Bebi, šta ste očekivali njegov FSC"
Ja sam za ovaj drugi, pri tom da se obezbedi finale. (y)

Kod mene je ovakva situacija.

Pitanje za organizatora. Kakve su to privilegije da neko vec ima kompletnu probu, dok neke delegacije nisu stigle ili smestene ili sto je jos gore, nisu poslale kompozicije i pri tom prijave jos uvek traju? Ovo je svakako presedan. Zahtevam objasnjenje. ☝️
Dok cekam, molim jednu hladnu limunadu. Hvala.

Ovde korupcijom se sve rešava, ko ima pare i dođe na vreme dobija tretman od početka. Ovi što štede čekaju sve u zadnji dan će morati na brzinu sve da odrade. Vreme je skupo, Fsc nije pravedna manifestacija ali nas sve čini srećnim.
Limunadu su vam poslali, imate čak i spa program ako je nephodan antistres tretman ili ako vam trebaju neki manje legalni asortimani.

Limunada ce biti sasvim dovoljna. Mi smo dobro prihvaceni u Bebilendu, fin apartman, usluga; ali mislimo i na druge. Da imamo svi podjednake sanse. Mi cemo sacekati kad svi pristignu i onda krenuti sa probama. Nastup ce biti jednostavan, ali efektivan.

Nezvanicno smo saznali da se trenutno kotiramo u Top 10. Ali nesto ne pridajemo znacaju.

Nastavljamo dalje sa propratnim programom, retrospektiva pobednika nastavlja se odmah na sledećem izdanju i druga vezana pobeda. Lady Gaga i pesma The Edge of glory osvaja ogromnih 202 poena i beleži ubedljivu pobedu na 50. FSC-u. Ovo joj bio drugi nastup za Bebilend, na prvom je osvojila drugo mesto sa pesmom Bad Romance na 24. FSC-u. Poslušajmo kako je to nekad Lady Gaga bila gazda FSC-a jer je imala pobedu i na prvom izdanju ikada izdanju sa pesmom Poker Face.

Back