243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Solence – Indestructible – Hard rok bend iz Švedske vam uz power rock zvuk prenosi svoju borbu sa depresijom i kako ništa ipak ne može da ga uništi, ipak mi smo ljudi koji i kad nekad požele da umru ipak im se na kraju javi neka volja za životom. Nada mora da postoji.

17. Solence - Indestructible.webp

Zemya Hamilton & Tommy Nilsson Time su švedski pevači koji će na ovom takmičenju pokušati da vam donesu prepoznatljiv švedski zvuk iz prošlosti. Gospodin je bio u heavy metal bendu Horizont. Svojom pesmom Time katapultiraće vas u vreme više od 30 godina unazad.

18. Zemya Hamilton & Tommy Nilsson Time.webp

Ne pijem pivo vec 9 meseci, tako da hvala lepa, ne racunajte na nas.

Đorđe Balašević - Krivi smo mi je naš pokojni popularni kantautor vojvođanskih šansona. Uklopio bi se u još dve teme sigurno, no ispunjava kriterijume ove kategorije. Uživajte u zvucima pesme koja govori o oproštaju jedne velike države u kojoj smo nekada svi zajedno živeli.

20. Đorđe Balašević - Krivi smo mi.webp

Roxette – Joyride je još jedan švedski popularni bend iz prošlosti čije pesme se i danas slušaju sa nostalgijom. Nekoliko puta su nastupali na FSC-u i samo jednom nisu uspeli da se plasiraju u finale. Poslušajte pesmu i procenite da li nastavljaju sa dobrim bilansom prolaznosti.

21. Roxette - Joyride.webp

Brandy & Monica - The Boy Is Mine su dEvojčice dve čija pesma broji jače preglede nego hitovi današnjice. Možda su vama manje poznate, al spoljnom svetu su veoma poznate! Fantastičan R&B sound erotizovaće vašeg budućeg partnera, švalera, komšiju šta volite da zavodite! Dečko je vaš!

22.Brandy & Monica - The Boy Is Mine.webp

Eagle-Eye Cherry - Save Tonight ponovo imamo Šveđane koji svoju pesmu su objavili 1997. Godine, a pesma i dalje na internetu broji dobre preglede. To je još jedan primer da muzika iz prošlosti ima kreativne kapacitete pa parira današnjim. Uostalom, poslušajte i biće vam jasno što rok end rol nikad ne umire.

23.Eagle-Eye Cherry - Save Tonight.webp

Brandy & Monica - The Boy Is Mine su dEvojčice dve čija pesma broji jače preglede nego hitovi današnjice. Možda su vama manje poznate, al spoljnom svetu su veoma poznate! Fantastičan R&B sound erotizovaće vašeg budućeg partnera, švalera, komšiju šta volite da zavodite! Dečko je vaš!

Academy Awards Yes GIF by Shalita Grant

Bebice, bravo, sve je predivno, i baneri i idejno rešenje predstavljanja. :love: Za pesme ćemo videti.

Bob Marley - Give me just a litle smile Boba se do sad jednom samo družio sa forumskim svetom I izgleda da ga je ranije više zanimao boravak među hašišanima. Njegov nastup na ovom izdanju poručuje da bacamo osmeh što češće jer on je lek, sa sve džointom u ruci dok peva svoju rege pesmu. Uživajte u zvucima relaksa i relaksirajte svoj mozak i telo.

24.Bob Marley-give me just a litle smile.webp

Back