243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Grace Carter - Why Her Not Me – moćna balada ove britanske pevačice koja pita zašto ona a zašto ne ona? Ili zašto ona a zašto ne ja? Pesma je toliko slojevita da može i u antropološku temu da upadne. Svakom detetu bude teško kad otac nađe drugu porodicu. Možda ima daddy issues ali ko ih nema na današnje vreme? Budimo fini i uživajmo.

38.Grace Carter - Why Her Not Me.webp

Ruelle ft. FLEURIE - Carry You ove devojčice dve američke pevačice iz Misisipija i Tenesija, došle na forumsku Evroviziju da se istaknu među svim baladama. Njihova muzika je korišćena u mnogobrojnim američkim serijama poput…sad da ne navodimo niste ih gledali. No, pevaju o tome ima li koga, da li je iko čuje, što se za ljubav ne boriš kad vrediš i te polumotivišuće stvari koje ti ne daju neko primirje, al vozaju te kroz tihu patnju, onako setu.

39.Ruelle ft. FLEURIE - Carry You.webp

Cornelia Jacobs - I turn to you Švedska Goca Tržan večeras nastupa za sve vas da vas ponovo obori s nogu kao na Evroviziji, a bome očekuje da cenite njen specifični glas koji je zaista skup na današnje vreme.

40. Cornelia Jacobs - I turn to you.webp

Teya Dora – Džanum prva Viral Spotify pesma na srpskom jeziku u istoriji srpske pesme. Vlasnici ove pesme na FSC-u vam poručuju da ne bacate bojkot, jer kad je nešto vredno pažnje tome nema mestu bojkotu već uživanju i uvažavanju. Respect za gospođicu!

41. Teya Dora - Džanum.webp

Tate McRae - You broke me first je pesma kanadske pevačice koja je rođena 2003. godine. Pesma govori o ljudima u vezi, jednom nije stalo drugom jeste, on se sad nećka pa nešto posle pola godine hoće da se vrati, i ti kao u fazoni, Bože me sačuvaj ni govora. Klasika dejting lajf, stalno neka nesigurna investicija.

42.Tate McRae - You broke me first.webp

spisak za bojkot
list GIF

Agnes Obel – Familiar Danska muzičarka koja pretežno živi u Berlinu. Pričaju o postojanju duha za kog pojma nemaju da je opasan, ova poprilično simfonijska balada vas voza kroz osećanja kojih možda i niste bili svesni ranije. Probajte, ništa vas ne košta da doživite šamansko iskustvo.

43.Agnes Obel - Familiar.webp

Što se mene tiče, ovo će biti zaista jedan od najjačih izdanja posle dužeg vremena. Ne želim ni da razmišljam kako ću uopšte glasati. I da, spreman sam za jedno lagano ispadanje posle dužeg vremena. :D

Back