243. FSC - Molim te budi Bebi!

PoŔtovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Osim svoje znam jos 2 pjesme a zao mi sad sto sam poslo ovu svoju pjesmu ona druga sto sam je mislio poslat bi se bolie uklopila i pojela konkuernciju jpg nisam ja kriv sto sam vagaskorpija i nije moje da se krivim al je moje da budem romanoid i esejoid pa cestitam serbian dancing lady na odlicnoj priresbi bes tacke i zareza

Odgledah sa zakaŔnjenjem, Bebi svaka čast, ismejao sam se na opise hahah

Znam par pesama, biće Å”areno nadam se.

Destry bog te pogledao!!! <3

Bebi, svaka čast na prezentaciji pesama, sad sam odgledao reprizu i uživao čitajući sve ovo. Baneri jako kreativni.

Neverovatno, ali mislim da po prvi put neću podržati bojkot lol Stvarno bi bilo straobalno bojkotovati prvi srpski internacionalni hit Džanum. Pozivam sve da pesmu ocene onako kako je osete (ili ne osete), ali nemojte nikako bojkotovati jer ta pesma to ne zaslužuje!

E hvala svima sada zvanično na pohvalama, proŔao sam kroz priredbu da vidim da li iŔta fali, čini se da ne fali niŔta :D
Meni će preteÅ”ko biti da glasam tako da ću glasati oko ponoći, dok se presaberem Å”ta i kako ima tu dosta pesama Å”to sam sluÅ”ao ovih dana i većina mi se dopada.

Svoje glasove ću poslati @Ro97 jer volim da Å”aljem pisma u komÅ”iluk. ā¤ļø

Sjajna priredba, bebo! šŸ™

Neverovatno, ali mislim da po prvi put neću podržati bojkot lol Stvarno bi bilo straobalno bojkotovati prvi srpski internacionalni hit Džanum. Pozivam sve da pesmu ocene onako kako je osete (ili ne osete), ali nemojte nikako bojkotovati jer ta pesma to ne zaslužuje!
Lol, recimo ona ne zaslužuje, a mnogi drugi prije nje jesu… Selektivno bojkotiranje šŸ’€

Bebi, svaka čast na prezentaciji pesama, sad sam odgledao reprizu i uživao čitajući sve ovo. Baneri jako kreativni.

Pesma kida. Ko se setio da je poÅ”alje svaka čast i to je to. Ako pobedi pobediće jer je bila najbolja pesma izdanja i to je to!

Sjajna priredba, bebo! šŸ™

Lol, recimo ona ne zaslužuje, a mnogi drugi prije nje jesu… Selektivno bojkotiranje šŸ’€
Mnoge pre nje nisu bile prvi srpski internacionalni hit lol

Mislim da je bojkotovanje teÅ”ka reč, jednostavno svako ima svoje kriterijume na osnovu kojih daje poene. Nečiji kriterijumi su da pesma ne bude bitnara koju čujeÅ” iza svakog ugla već neÅ”to originalno Å”to se vidi da se poÅ”aljioc iscimao da nađe.

Najvažnije mi je bilo da ste ovako komplet zadovoljni Å”arenolikim izborom pesama, to mi je bila namera kada sam osmiÅ”ljavao temu :D Sad, abecedno ređanje je dovelo do toga da sve denserke budu u prvom polufinalu, a emosi u drugom :D
Jedva čekam SluÅ”amo FSC i da prisustvujem vaÅ”im dubinskim reakcijama. ā¤ļø
Najave za pesme su maltene ko moji komentari za pesme kada piÅ”em, videli ste da me žeŔće pukla inspiracija na pokojnike. :D

Zaista mnogo hvala @Destry94 i @Pokahontas Å”to ste mi pomogli oko plejliste i recap-a, definitivno treba da osnujemo firmu da organizujemo takmičenja! 🤩 Sam nema Å”anse da bih uspeo brzo da spremim sve pogotovo recap.

Back